Primarul Nicolae Robu, o nouă explicaţie RIDICOLĂ pentru faptul că îşi permite...

Primarul Nicolae Robu, o nouă explicaţie RIDICOLĂ pentru faptul că îşi permite să jignească pe oricine. Vezi ce îi dă dreptul, în opinia sa

2
DISTRIBUIȚI

robu ave 1

Primarul Nicolae Robu nu are nicio jenă să se laude public că nimeni nu poate să îi impute faptul că este un om lipsit de respect faţă de semenii săi. În ciuda faptului că există nenumărate declaraţii şi filmări în care primarul Nicolae Robu insultă de la oponenţi politici la presă sau simpli cetăţeni, edilul susţine că în cazul lui e doar vorba de selectivism.

„Noi suntem la antipod faţă de PSD şi nu numai că avem respect pentru presă şi stăm… eu aici în Timişoara stau la dispoziţia presei atâta timp cât nu ştiu cine mai stă şi comunic atât de intens şi asigur o asemenea transparenţă cu postarea pe site a orice, cu postarea pe Facebook a aproape orice îmi dau seama că ar prezenta interes (…) Mergem mai departe, dincolo de faptul că avem o asemenea relaţie cu jurnaliştii acceptăm pe lângă jurnalişti şi reprezentanţi ai unor organisme care nu au nicio legătură cu presa, chiar reprezentanţi ai unor agenturi de presiune constituite în grupuri de tip mafiot care iau bani ba de la Casa de Asigurări de Sănătate prin diferite structuri, ba de prin alte părţi şi îşi susţin campaniile de defăimare sistematice pentru că nu pot fi mulţumite că acele grupuri în slujba cărora sunt nu mai au niciun cuvânt de spus, să vadă că nu se mai pot înfrupta acele grupuri de la bugetul local”, a explicat Robu, în cadrul unei conferinţe de presă.

După ce s-a lăudat că a făcut nenumărate realizări în Timişoara cu banii pe care fosta administraţie i-a sifonat, culmea, fără ştirea primarului Ciuhandu, dar cu grija funcţionarilor, primarul Nicolae Robu a fost întrebat de reporterul PRESSALERT.ro dacă realizările pe care le are îi dau dreptul să jignească presa sau oamenii din jur.


Robu a răspuns că „eu vorbesc ultra frumos cu oamenii din jur. Atâta tot că fac distincţie cine e jurnalist şi cine nu e jurnalist. Eu vorbesc şi cu cei care nu sunt jurnalişti şi vorbesc acum de 1 martie am cumpărat nişte flori şi cetăţeanul de la care le-am cumpărat mi-a spus: «ce onoare domnule primar să vă opriţi chiar la mine. Nu s-a întâmplat până acuma asta, dar eu vă ştiu şi că respect atât de mult, că dumneavoastră sunteţi aşa respectuos cu toată lumea. V-am mai salutat în Billa şi mi-aţi strâns mâna, v-am mai văzut nu ştiu unde pe stradă», cine poate să îmi spună mie că eu nu sunt respectuos, dar sunt un om care îşi are demnitatea lui şi care şi-o are ultra legitim. Orice om e în legitimitate să ceară să i se respecte demnitatea, dar în ceea ce mă priveşte chiar nu mă trag în şireturi cu oricine, ca să reiau o formulă care a făcut carieră într-o zi la conferinţa de presă”.

2 COMENTARII

  1. Nesimtit ordinar, dupa ce jignesti oamenii la TV, cenzurezi pe Facebook si nu ai sange-n instalatie nici sa discuti live la TV inainte de alegeri, tu zici ca esti respectuos?! M**e ma!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.