Primele nume anunţate pentru Revolution Festival: Skunk Anansie, Planet of Zeus, John...

Primele nume anunţate pentru Revolution Festival: Skunk Anansie, Planet of Zeus, John Digweed şi mulți alții! Vezi când va avea loc prima conferinţă din ţara noastră pe teme de siguranţă

0
DISTRIBUIȚI

Revoltuion festival 3 [1280x768]

A doua ediție a Revolution Festival, manifestare organizată de creatorii celebrului festival EXIT din Novi Sad, va avea loc în 3 și 4 iunie 2016 în Timișoara, la Muzeul Satului Bănăţean, iar printre primele nume anunţate pentru cele cinci scene ale festivalului se numără Skunk Anansie, Planet of Zeus şi John Digweed. Lineup-ul impresionant din acest an abordează o arie largă de genuri muzicale, reunind mai multe tipuri de fani ai muzicii. Intrarea este liberă pentru cei care achiziționează bilete pentru EXIT sau EXIT Adventure! Pentru toți ceilalți, începând cu 10 martie 2016, ora 10 AM, rEVOLUTION Festival pune la dispoziție bilete Early Bird. Un număr limitat de bilete cu prețul de doar 49,99 lei, cu un discount de 35% față de următorul preț (79,99 lei), vor fi disponibile pe www.myticket.ro și www.eventim.ro.
Skunk Anansie aduc ritmuri rock, riffuri energice și voci puternice. Alături de ei, pe scena principală vor urca Planet of Zeus, care promit un show revoluționar. În plus, C.T.C. vor încinge spiritele în ritm de hip hop, iar cei de la Blazzaj vor aduce celor prezenți energie funk. Atmosfera festivalului este întregită de diversitatea oferită de cele cinci scene. Alături de Music Guru, scena principală, Muzeul Satului Bănățean găzduiește încă 4 scene. XTREME MUSIC aduce la Timișoara artiști noi, naționali și internaționali. Riffuri explozive, atitudine, rock alternativ, punk și multe alte stiluri extreme, toate acestea se vor auzi în timpul celor două nopți ale festivalului. Energia va fi transmisă prin ritmurile celor de la Haos (România), Dishumanity (Serbia), Infest (Serbia), BOMBARDER (Serbia), AVENGER (Republica Cehă), Gothic (România), MR. Heart (UK), UmbreZidite (România), GUARDIANS OF TIME (Norvegia), Negură Bunget (România), Few Reasons Why (Serbia) și Alitor (Serbia). Una dintre cele mai  îndrăgite și respectate scene ale festivalului este Zion Love.  Aici muzica începe să se audă atunci când soarele apune. Pornind cu ritmuri de hip hop, reggae, r’n’b, dancehall și continuând cu drum’n’bass, Zion Love este plină de energie pozitivă transmisă de DJ Shone Alcapone& Tommy T (Couple Up Movement) (Jamaica-Serbia), Exotic Times (Croația), ChayNelle (UK), Keyz (UK), Herbal Queen (Serbia), Mak Floss (UK), Gigatron Selecta (Serbia) și Wacko (MadRed) & DJ Janchezz (Serbia). Locul ideal pentru toți iubitorii de beaturi puternice este scena unică Electric Apex. Admirată de cei care adoră cei mai cunoscuți DJ de house, techno și minimal, aceasta adună la un loc sunete explozive și lumini vibrante. Publicul va avea parte de spectacole de neuitat, printre care și cel oferit de John Digweed. Spiritul Cubei vine la Timișoara pe scena CUBALKAN. After party-ul este oferit de Barac b2b Gescu.

„Revolution Festival aparţine tuturor.


Ca şi anul trecut, vom pune accent pe scena locală şi avem parte de sprijinul unor voluntari de nădejde şi de sprijinul autorităţilor locale, cărora le mulţumim că au încredere în noi. Pe lângă experienţa pe care o avem, pentru acest festival punem accentul pe colaborare şi ne consultăm cu creatorii de evnimente din Timişoara. Vom avea şi zone noi şi multe surprize“, a declarat Vladimir Vodalov, din partea organizatorilor. „Mă bucur foarte mult că acest festival are curajul de a creşte de la rădăcină, natural. Spre deosebire de alte evnimente din ţară, festivalul acesta creşte de jos în sus şi reprezintă pe deplin Timişoara şi regiunea noastră. Sunt fericit să colaborez cu organizatorii acestui festival“, a declarat Florin Unguraş, organizator de evenimente în oraşul nostru din 1996. „Anul acesta vom avea o scenă electronică mai importantă, de genul Dance Arena de la EXIT şi o serie de surprize pe care le vom anunţa în viitorul apropiat“, a declarat Ivan Milivojev, unul din fondatorii festivalului EXIT. .

Revolution festival 5 [1280x768]

Conferința pe probleme de Sănătate și Siguranță – REHESACO

Organizatorii acestui festival au anunţat şi prima conferință din România pe probleme de sănătate și siguranță, care va avea loc în Timișoara, în data de 19 Martie 2016, la Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș.În condițiile în care în România industria evenimentelor de amploare este în plină dezvoltare, scopul acestei conferințe este de a crește nivelul de conștientizare pe probleme de siguranță și sănătate. Aceste probleme tind, de multe ori, să se piardă printre multe altele pe care promoterii și organizatorii unor astfel de evenimente le au de rezolvat. O astfel de întâlnire, desfășurată în termeni proactivi, are rolul de a încuraja participanții să analizeze în profunzime evenimentele și locațiile, să împărtășească parte din experiențele proprii. Toate acestea cu scopul de a furniza informații despre cele mai bune practici ce au ca obiectiv siguranța participanților la evenimente.  Dorința organizatorilor este de a transmite atât expertiza unora dintre cei mai experimentați specialiști în acest domeniu în Uniunea Europeană, precum și să facă referire la problemele curente ale acestui domeniu prin acoperirea tuturor aspectelor. Printre invitaţi se numără Darko Flego ( Head of Safe & Security Department  / Revolution Festival – România, Exit Festival – Serbia, Sea Dance Festival – Muntenegru), Sven Varsek și Markus Wiersch (Das Fest – Germania), Dr. Raed Arafat (Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență – România), Codruța Vulcu (Artmania – România), Steve Allen (Crowd Safety – UK, Imagine Corporation Ltd – UK) și Lucian Mihoc (ISU, Banat – România). Programul conferinței va conține discuții despre: instrucțiuni de siguranță cu privire la incendii, o nouă inițiativă legislativă pentru abordarea situațiilor de urgență, responsabilitatea și răspunderea promotorilor de evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.