Profesorul care agresa sexual eleve minore, EXCLUS definitiv din școala unde activa....

Profesorul care agresa sexual eleve minore, EXCLUS definitiv din școala unde activa. Ce spune raportul comisiei de disciplină

0
DISTRIBUIȚI

dan deliu

În unanimitate, joi seara, membrii Consiliului de Administrație al Școlii Generale „Anișoara Odeanu” din Lugoj, au votat excluderea definitive a dascălului efebofil din unitatea școlară.

Profesorul dan Deliu de Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor este acuzat că a hărțuit sexual mai multe eleve de gimnaziu.


După ce o fată de 14 ani a povestit acasă și l-a și înregistrat pe dascăl în timp ce îi face propuneri sexuale explicite, tatăl ei l-a reclamat la Poliție. Pe numele lui Deliu a fost deschis o anchetă penală, bărbatul de 55 de ani fiind acuzat de folosirea funcției pentru obținerea de avantaje sexuale.

Mai mult, după ce Comisia de Disciplină a început o anchetă paralelă cu cea a procurorului, la școală s-au adunat alte nouă plângeri împotriva profesorului, din partea a tot atâtea eleve.

Comisia de disciplină a înaintat Consiliului de Administrație al Școlii Generale „Anișoara Odeanu” un raport bazat pe toate probele care-l incriminează pe dascălul acuzat de abuzuri sexuale față de elevele sale. În raport se arată cum acesta nu numai că le invita pe fete acasă sau la hotel pentru a întreține relații sexuale, dar le și pipăia, inclusiv în timpul orelor.

Propunerea de desfacere disciplinară a contractului individual de muncă începând cu data de 18 martie 2016 a fost votată în secret, toți cei 12 membri prezenți fiind de acord cu măsura propusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.