PSD a început campania electorală: Simonis promite că Bîrsăşteanu va fi un...

PSD a început campania electorală: Simonis promite că Bîrsăşteanu va fi un candidat european. De ce nu pot pesediştii să facă opoziţie în faţa lui Robu VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

birsasteanu 10

Deşi are de două săptămâni candidat pentru Primăria Timişoara, PSD Timiş rămâne la stadiul de oponent căruia primarul Nicolae Robu nu îi simte prezenţa. Practic, în vreme ce în CLT singurii consilieri care fac opoziţie sunt Alfred Simonis şi Dan Idolul, deputatul Florin Bîrsăşteanu, ales contracandidat la lui Robu nu a ieşit public pentru a taxa niciuna din ieşirile actualului edil-şef. Invitat la PRESSALERT LIVE consilierul local al PSD Timiş Alfred Simonis a comentat că tăcerea lui Bîrsăşteanu se leagă de faptul că PSD doreşte să propună un altfel de candidat. „Vă spuneam la începutul emisiunii că în perioada următoare veţi vedea întreaga echipă a PSD Timiş la luptă, dar într-o altă manieră decât cea în care se comportă aleşii PNL pentru că, repet, nu înlocuim un Nicolae Robu cu un alt Nicolae Robu, ci venim cu un alt tip de candidat care are gândire europeană, care va veni cu proiecte, care nu va avea pretenţia că le ştie pe toate şi care va încerca să facă lucruri bune pentru Timişoara, nu pentru partid aşa cum fac actualii conducători”,a spus invitatul.

Legat de lipsa de opoziţie din partea PSD, Simonis a explicat că „indiferent cât de activ ţi-ai dori să fii nu poţi intra în ridicolul în care este Nicolae Robu atunci când comenta despre orice şi despre cum vrea să dea anticoncepţionale la ciori şi despre cum se plimbă pe stradă şi pune palmierii mai la stânga sau mai la dreapta şi despre cum minte cu nonşalanţă spunând că legea îl obligă să omoare câini când este evident că nu este aşa”.


Simonis a comentat şi despre afacerile lui Bîrsăşteanu cu baronul Duicu, spunând că în opinia sa faptul că deputatul a făcut declaraţii pe acest subiect arată că nu există nimic de care să se teamă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.