Raed Arafat, la Timișoara, după ce a discutat cu Titu Bojin: „Elicopterul...

Raed Arafat, la Timișoara, după ce a discutat cu Titu Bojin: „Elicopterul SMURD rămâne la Arad”. Care este motivul

1
DISTRIBUIȚI

Conferinta de presa cu ocazia semnarii proiectului dintre Ministerul Sanatatii si Colegiul de Servicii de Urgenta din Finlanda, in Bucuresti

Elicopterul SMURD nu va fi mutat de la Arad la Timișoara, așa cum anunța, la începutul anului, Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș. Anunțul oficial a fost făcut, astăzi, în capitala Banatului, de Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, care a participat la o conferință pe probleme de sănătate și siguranță organizată de cei de la Revolution Festival.

Raed Arafat a vorbit la Timișoara și cu Titu Bojin.


„Am discutat lucruri importante pe Timișoara cu Titu Bojin. Dumneavoastră aveți un elicopter în regiune. Elicopterul SMURD de la Arad este unul regional, amplasarea elicopterului depinde de mai mulți factori: care este cel mai învecinat elicopter, ce zone acoperă, cercul de intervenție pe 20, 30 și 60 de minute. Sunt mai multe analize care se fac. La acest moment, locul potrivit de unde pleacă elicopterul este Arad, ca să acoperim zona de intervenție de 20, de 30 și de 60 de minute corect și să nu vitregim unele zone din Hunedoara și din Bihor”, a declarat Raed Arafat.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a mai precizat că elicopterul SMURD este bine să rămână la Arad pentru că de acolo se poate ajunge cel mai bine la majoritatea populației care trebuie să beneficieze de el. Dar, în continuare elicopterul SMURD rămâne sub coordonarea Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Timișoara.

Vă reamintim că un întreg scandal a izbucnit, la începutul anului, între Titu Bojin, șeful CJ Timiș, și Adrian Țolea, președintele CJ Arad, pe tema mutării elicopterului SMURD.

1 COMENTARIU

  1. mari realizari a facut si asta pt. Romania, a cumparat vreo 10 elicoptere din banii donati de romani, da intradevar mare realizare, contracte binenteles doar cu prieteni de ai lui evrei in general dar asta…ne meritam soarta, in special partea asta de tara, Timis, Arad, Oradea, Caras….toti ne meritam soarta cu toate mizerile ce se intampla in tara si ce se intampla impotriva oraselor sau judetelor din care provenim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.