Rugbiștii de la Timișoara Saracens, majoritari în lotul României și pentru lupta...

Rugbiștii de la Timișoara Saracens, majoritari în lotul României și pentru lupta decisivă din Cupa Europeană a Națiunilor. Ce jucător al bănățenilor s-a mai alăturat ”Stejarilor”

0
DISTRIBUIȚI

DSC5156-001

Naționala României de rugby luptă în weekend pentru un nou trofeu la nivel continental. Timișoara Saracens rămâne clubul cu cei mai mulți jucători selecționați și în vederea disputei cu Georgia, care va decide câștigătoarea sezonului în noua Cupă Europeană a Națiunilor. Nouă bănățeni sunt apți pentru acest duel după ce a fost înregimentat și Dorin Lazăr.

Contingentul de pe Bega putea fi și mai numeros dacă nu existau accidentările lui Cătălin Fercu și Mădălin Lemnaru.


România a învins Germania weekend-ul trecut, scor 61-7, cu nu mai puțin de șapte titulari proveniți de la Timișoara Saracens. În acest meci Stelian Burcea, Kinikinilau (3) și Shennan au reușit eseuri pentru ”Stejari” iar Eugen Căpățână a fost declarat omul meciului. Pe lângă cei patru cu Georgia vor mai fi în lot de la bănățeni Andrei Rădoi, Vali Popârlan, Vali Calafeteanu, Jody Rose, dar și Dorin Lazăr, jucător de linia II selecționat înaintea duelului cu gruzinii.

Partida cu Georgia se va desfășura sâmbătă, de la ora 19, la Tibilisi, și e decisivă pentru titlu. Ambele combatante reușind să acumuleze 19 puncte după primele patru jocuri din Cupa Europeană a Națiunilor.

Foto: frr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.