Se pregătește un nou marș anti-avort și pentru apărarea căsătoriei naturale, la...

Se pregătește un nou marș anti-avort și pentru apărarea căsătoriei naturale, la Timișoara. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

antiavort 3

Sute de timișoreni sunt așteptați să iasă în stradă, la sfârșitul acestei luni, pentru a participa la un nou marș anti-avort. În acest an, „Marșul pentru Viață” organizat de Asociația „Darul Vieții” are ca motto sloganul „Pentru viață, pentru femeie, pentru familie!” și se va desfășura simultan în mai multe orașe din țară.

Potrivit inițiatorilor acțiunii, scopul marșului este „chemarea la apărarea vieții pentru fiecare ființă umană începând cu concepția până la moartea naturală și apărarea familiei și a căsătoriei naturale – o femeie și un bărbat deschiși darului vieții, care este cel mai bun ambient pentru dezvoltarea următoarei generații.


De o importanță egală este și încurajarea politicienilor ca să creeze condiții legislative pentru protecția vieții umane și a demnității căsătoriei naturale și asta înseamnă excluderea pruncuciderii oficiale la nivel de stat”.

De asemenea, Asociația „Darul Vieții” mai consideră că românii nu ar trebui să accepte tendințele anti-viață și anti-familie, ci să protejeze fiecare viață și să apere căsătoria naturală. „Marșul pentru Viață” are loc la Timișoara în data de 26 martie, de la ora 12.00, când se va pleca pe traseu de la Biserica Sf. Maria Regina Păcii de lângă Parcul Carmen Sylva. Traseul este Bd. M. Viteazul, Catedrala Mitropolitană, Bd. Regele Ferdinand – str. 20 Decembrie 1989 – Bd. Ion C. Brăteanu – Bd. Revoluției 1989 – Prefectura Jud. Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.