Şeful PSD Timiş, anunţ FERM: candidaţii partidului trebuie să respecte Codul de...

Şeful PSD Timiş, anunţ FERM: candidaţii partidului trebuie să respecte Codul de Integritate. Ce primar PSD nu va mai avea susţinere şi cine e liberalul care va candida pentru social-democraţi la alegerile din vară

1
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis grindeanu (7)

În circa o săptămână, PSD Timiș va avea candidați pentru toate primăriile din județ – acesta este anunțul făcut astăzi de președintele Sorin Grindeanu, care a explicat că momentan există încă zece localități în care se fac sondaje pentru a se stabili cel mai bun candidat. „Primarii în funcție vor fi candidații noștri pentru alegerile din iunie, cu o singură excepție – doamna primar de la Secaș, pe care nu o mai susținem în a fi candidat PSD, pentru că nu se înscrie în Codul de integritate.


Așa cum știți, a pierdut un proces, e adevărat că e în primă instanță la Lugoj fiind o condamnare de un an, dacă vreți am și sentința. Avem acel Cod de Integritate, doamna nu va mai fi candidatul nostru pentru funcția de primar neînscriindu-se în linia codului pe care trebuie să îl respecte nu numai candidații pentru primării, ci și cei pentru consilii locale sau CJT”, a declarat acesta.
Grindeanu a lansat un apel public ca primărița de la Secaș, Simona Magdin, să fie curtată de alte partide care deși au un cod de integritate nu îl respectă.

„Vreau să mai anunț un candidat. E viceprimar cu atribuții de primar în acest moment și este domnul Mihalescu Liviu, Satchinez. Dânsul, cu problemele pe care le știți de la Satchinez, este viceprimar cu atribuții de primar și va candida din partea noastră la alegerile locale. A fost membru PNL sau e, dar va candida din partea PSD pentru alegerile locale din această primăvară”, a completat Grindeanu. Acesta a mai spus și că în perioada următoare la nivel de PSD se vor face ultimele evaluări, la nivel de obiective ale potențialilor candidați, dar și privind respectarea criteriilor de integritate. Grindeanu nu a exclus nici posibilitatea unor alianțe cu ALDE la nivelul județului, fără a da însă detalii dacă acestea vor avea loc înainte sau după alegeri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.