Șeful țărăniștilor din Timiș, FAN al Elenei Udrea: „Mi se pare o...

Șeful țărăniștilor din Timiș, FAN al Elenei Udrea: „Mi se pare o tipă eficientă și a dovedit că are și curaj, a dovedit că are… bile”. Ce anunț a făcut VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

paita-moldovan4

Șeful PNȚCD Timiș, Valentin Moldovan, alături de Caița Panici, noul președinte al filialei Timișoara, au fost invitați în această seară la PRESSALERT LIVE. Veteranul țărăniștilor a anunțat că pentru el 2016 va fi un an decisiv în viața politică iar dacă partidul nu va obține până la urmă reprezentare în Parlamentul României se va arunca mănușa generației următoare.

Valentin Moldovan a vorbit despre planurile din alegerile locale și nu numai, după o perioadă în care PNȚCD a dispărut parțial din viața publică. ”Dacă nu vom lua cei 5% în Consiliul Județean, unde încă e discutabil, nu știu. Dacă nu intrăm în Consiliul Local Timișoara, eu nu sunt dinăla, gata îmi dau demisia, îmi pun cenușa în cap și îmi tai venele. E o declarație pe care am făcut-o colegilor, o fac în premieră la PRESSALERT, pentru mine Valentin Moldovan probabil 2016 va fi hotărâtor. Dacă nu reușesc, eu am fost într-un singur partid, am fost loial PNȚCD, care și într-adevăr mi-a oferit funcții, demnități locale, eu recunosc lucrul acesta. După 1 ianuarie 2017, dacă pe plan local nu realizăm ce ne-am propus, nu gata pe 5 iunie las totul baltă, o să încerc să-l duc până în iarnă. Dacă nici în iarnă nu reușim, 5 iunie e un pas, scopul nostru e revenirea în Parlamentul României, dacă nu reușim nici lucrul acesta sigur că pregătim terenul pentru tineret și o să las generația tânără”, a declarat liderul PNȚCD Timiș la PRESSALERT LIVE.

Valentin Moldovan a spus că PNȚCD ”a încercat o altfel de politică în ultimele luni” și că vrea să ofere altceva electoratului.


Totodată acesta s-a arătat critic la adresa lui Nicolae Robu, despre care a spus că în calitate de primar a dovedit din păcate ”că e un foarte bun om care duce la îndeplinire niște proiecte primite. Eu nu am cunoștiință de un proiect gândit, început și finalizat de actuala administrație”.

Fan Elena Udrea

Veteranul țărăniștilor din Timiș a fost chestionat pe seama unei declarații publice oferite, în care-și arăta aprecierea față de Elena Udrea. Căreia îi însușea și o lozincă ”Era lozinca lui Corneliu Coposu: Ce promitem, ne și ținem de cuvânt… Elena Udrea, așa cum o urăsc mulți, a realizat multe ca Ministru al Dezvoltării și Turismului, investiții, dosarele de la DNA sunt un balon de săpun. Ce mai zice DNA-ul acum? Dacă are probleme cu justiția o să răspundă. Multe chestiuni au fost amplificate de dragul circului. Nu presa e de vină, ci cine condamnă înainte de a fi condamnat… Eu știu că judecătorii judecă pe lege. Eu o respect foarte mult pentru ce a făcut în calitate de ministrul al Dezvoltării. Eu aș vota-o pe Elena Udrea, ca idee. Mi se pare o tipă eficientă și a dovedit că are și curaj, a dovedit că are …bile”, a conchis Valentin Moldovan.

Prezent în studioul HDV, marele transfer PNȚCD Caița Panici, care vine împreună cu jumătate din membrii PMP din zonă, a ținut să-i ofere o replică lui Sorin Cociobea. Vicele PMP Timiș spunea pentru PRESSALERT.ro că ”ştiţi ce face un tânăr cand vrea să se simtă singur? Se înscrie în PNŢCD”, după vestea mutării lui Panici. Acesta din urmă a transmis la rândul său lui Cociobea o ”glumiță”. ”Nu ne cunoaștem, dar îmi permit și eu o glumiță cu dânsul: Poate dumnealui îi cunoaște mai bine pe membri ăia, el fiind venit de două săptămâni sau poate ne răspunde dânsul câte cubulețe de zahăr i-a pus domnului Dorin Cutu azi dimineață în cafea”, a precizat Caița Panici.

1 COMENTARIU

  1. de ce nu spune Moldovan cum a primit sute de contracte de la stat? cum da salar la negru muncitorilor? cum face lucrari de mantuiala pe banul public…sper sa-l agate DNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.