Şeful UNPR Timiş, Ion Răducanu, ATAC la liderul social-democat Sorin Grindeanu: „Mai...

Şeful UNPR Timiş, Ion Răducanu, ATAC la liderul social-democat Sorin Grindeanu: „Mai slabă conducere decât a avut PSD-ul în Timiş şi în ţară nu a fost niciodată”. Ce spune despre istoria lui Traian Stoia în partid

2
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis raducanu (1)Atac extrem de dur lansat de preşedintele UNPR Timiş,Ion Răducanu, la adresa preşedintelui PSD Timiş, Sorin Grindeanu, după ce şeful social-democraţilor din judeţ a refuzat să facă o alianţă cu partidul condus până ieri de Gabrie Oprea pentru alegerile locale din acest an. „Sunt extrem de supărat pe conducerea PSD-ului din Timiş care eu zic nu că a fost crescută de mine, că creşterea lor a început de pe vremea domnului preşedinte Poenaru, apoi a venit domnul preşedinte Sârbu. De la amândoi au învăţat câte ceva şi am venit şi eu apoi pe lângă ei. Au mai învăţat şi de la mine ceva, nu ştiu ce s-a prins de ei, dar mai slabă conducere decât a avul PSD-ul în Timiş şi în ţară nu a fost niciodată. Din punctul meu de vedere, un om care a stat 14 ani deoparte, nu a intrat în politică 19 ani. Am respectat Proclamaţia de la Timişoara”, a declarat Răducanu.

Întrebat exact ce nu face Sorin Grindeanu pentru a fi un lider bun pentru PSD Timiş deputatul UNPR a explicat că „eu cred că debusolarea din PSD care eu o simt va aduce mari prejudicii.


Ba se joacă cu organizaţia municipală, când e sus, când e jos, ba e în dreapta, ba e în stânga, ba se joacă cu preşedintele. Din punct de vedere statutar a greşit catastrofal (n.r fiul deputatului Ion Răducanu, Sebastian Răducanu a fost până de curând preşedinte al PSD Timişoara, demisionând după ce viceprimarul Traian Stoia a votat bugetul Timişoarei).(….). Eu vă spun vouă aici că eu l-am primit pe Stoia în PSD. Stoia a fost adus în ultimele trei zile înainte de a depune documentaţia din dispoziţii superioare ale şefului meu să îl înscriu în partid şi să îl pun pe listă pe locul şapte. Pe locul şase, mint. Că din cauza aia am fost eu dat afară din partid ca să intre Stoia ca nu mai avea loc. Cu mine în faţa mea a făcut adeziunea că el nu avea loc pe listă fără să pună adeziunea după care a completat o declaraţie de avere excelentă pe care a modificat-o după o săptămână că era dezastruoasă. Ăsta e adevărul să nu îmi spună că nu avea ăla (n.r adeziune). Că eu l-au pus pe listă şi am ieşit eu ca să le fac plăcerea lor şi am ajuns acum să îl dea afară pe Stoia. Asta e organizaţie de forţă să îl dea pe Bojin deoparte când reprezintă 45% în sondaje? (…) Eu am toata stima şi respectul faţă de electoratul PSD, faţă de oamenii din PSD de masa de activişti, dar nu am respect faţă de conducerea PSD”, a explicat Răducanu. Atacul liderului UNPR Timiș vin în contextul în care filiala PSD nu a dat, până acum, un răspuns la varianta de a avea liste comune cu partidul lui Răducanu, fiecare organizație social-democrată având libertatea de a face sau nu alianțe.

2 COMENTARII

  1. Muica !!!!! Ce limbaj de lemn ai… .Am citit de trei ori ce spune acest ,,reprezentant UNPR al Timisului ” in parlament si nu am inteles nimic.Aceiasi incoerenta pe care o aveti in exprimare se reflecta si in voturile exprimate in parlament pe proiectele de lege .De aceea avem legile pe care le avem ,de aceea totul e ,,perfect” in tara asta. Felicitari ! Si tineti-o tot asa .

  2. omul o spune cu gura lui. Actuala conducere a avut de invatat si de la el. De aceea e la cel mai scazut nivel, fiindca a avut de invatat de la el. e cel mai pervers, prefacut si lingau acest personaj. Va aduc aminte: a fost dat afara din PSD, a fost refuzat de PDL si in cadrul sedintei de la PNL, de fata cu Raducanu, au votat sa nu il primeasca in partid. Abia dupa, si-a gasit loc la o uniune (gasca de interese) fiindca doar aia il primeau. E jalnic acest oltean. Va mai aduc aminte ca la alegerile locale in care isi propunea sa il bata pe Ciuhandu, a iesit pe locul 3, fiind batut inclusiv de Ghita Ciobanul (Dumnezeu sa il ierte), care era cunoscut in tot orasul ca un om corupt. Pana si Ciobanul era in fata lui. Cei care fac politica, stiu ca cel care candideaza la functia de primar, trebuie sa atraga voturi ptr partid, practic sa ia mai multe voturi de cat partidul fiindca e liderul lui. La acele alegeri au fost 4 buletine de vot: unul pentru presedinte CJT, unul pentru CJT, unul pentru primar Timisoara si cel de al patrulea pentru CLT. Pe care buletin de vot credeti ca a luat PSD cele mai putine voturi? Da, logic, pe cel de primar. Raducanu a luat cele mai putine voturi.

    Daca mai vreti: fiul a fost pus de Ponta. Grindeanu nu l-a vrut. Si stia de ce. Fiul la PSD, el la UNPR, iar partenerul sau de afaceri (POPA) la PDL (PNL). Vor ciolanul astia si vai de noi daca vor conduce. Urmariti ultima declaratia al unui consilier local PSD, prieten si ascultator intr-u totul al lui Raducanu, care spune ca Robu ar trebui sa asculte de Poapa. E cat se poate de clar aceasta gasca de oportunisti.

    Daca am fi omanei normali la cap, am sanctiona atat PSD, cat si PNL (care a fost acaparat de PDL) si UNPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.