Sfârşit de săptămână cu muzică electronică de la Numa Crew şi Dom...

Sfârşit de săptămână cu muzică electronică de la Numa Crew şi Dom & Roland, la Timişoara. Vezi unde au loc party-urile VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

party

Amatorii de muzici electronice au parte de un weekend de foc la Timişoara, printre evenimentele organizate de „echipele“ din oraşul nostru numărându-se şi un dublu party de anvergură care va vea loc vineri, 25 martie, şi sâmbătă, 26 martie, la Centrul Regional de Afaceri. Invitaţii speciali ai evenimentului pus la cale de Bass Arena vineri, 25 martie, sunt italienii care alcătuiesc proiectul Numa Crew, un nume binecunoscut petrecăreţilor din Timişoara, care au mai fost prezenţi în oraş şi au beneficiat de fiecare dată de un succes deosebit.

Numa Crew este un colectiv de DJ şi producători consideraţi pionieri ai scenei italiene de dubstep şi reprezentanţi de seamă ai scenei independente din ţara lor. Muzica lor se concentrează pe stilul numit bass music, printre influenţele lor numărându-se hip-hop-ul şi muzica underground britanică. Colectivul s-a format în 2005 la Florenţa şi a editat o serie de viniluri pentru label-ul Elastica, alături de artişti ca Zion Train sau Dub Sync. Puţin mai târziu, echipa a pus bazele label-ului Erba Records, o casă de discuri care promovează reggae, dubstep, D’n’B şi jungle. Printre artiştii cu care au colaborat de-a lungul anilor se numără Dub FX, Daddy Freddy, Horace Andy, General Levy & Bonnot, Kwality (LNRipley), Almamegretta, Subsonica, Casino Royale, Taiwan MC, MC Coppa, Squarewave & Doctor, Dirty Dubsters & Turbulence, Illbilly Hitech, DIGI, Ckrono & Slesh sau Antiplastic.

Muzica lor a fost promovată de posturile de radio BBC Radio 1, Rinse FM sau Kool FM.  Primul lor material discografic, „New Underground Massive Alliance”, a apărut în luna noiembrie a anului 2014 şi a avut piese în colaborare cu Dub FX, Mr.


Lexx sau MC Kwality. Alături de ei, vineri de la ora 23.00 la faţa locului vor mai fi prezenţi Rhythm and Poetry Live, Mighty Boogie, Seba 1394 b2b Phobe1, Deelow & SE şi RaZy.

party2

În cadrul acestui eveniment va avea loc şi un moment live susţinut de Rhythm and Poetry, care este un fusion de dnb cu funk şi jazz combinat cu instrumente neconvenţionale (didgeridoo, congas, jew’s harp). Din acest proiect fac parte mai mulţi muzicieni, DJ şi MC printre care se numără Francis Mozes la clape, Benson Joel la percuţii, Paul Grosar la trompetă, Marius Radu la bass, Danny from Detroit şi Titus MC, KuKy, Happy Flow şi alţii, iar pentru acest concert formaţia îl va avea ca invitat special pe toboşarul trupei Firma, Cristi Iakab Jr. Proiectul început în vara anului trecut, cu o primă apariţie în deschiderea concertului Dub FX de la Ambasada, începe să prindă din ce în ce mai bine contur şi se îndreaptă spre o direcţie interesantă. Pentru viitorul apropiat Rhythm And Poetry pregăteşte un material discografic.

Sâmbătă, 26 martie, la Centrul Regional De Afaceri va avea loc un nou party al cărui invitat special este britanicul Dom & Roland, de la celebra casă de discuri Metalheadz. Alături de el vor mai fi prezenţi Hybris (Metalheadz), Damaja, Dumbo şi Padre. Biletele de intrare pentru fiecare party costă 40 lei până la ora 04.00 şi 15 lei după. Pentru posesorii de Freenetik Fidelity Card intrarea la fiecare party costă 30 lei, iar cei care vor să participe la ambele evenimente (vineri şi sâmbătă) pot opta pentru un abonament care costă 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.