ȘOCANT Doi bărbați au dezbrăcat doi copii de 14 ani și i-au...

ȘOCANT Doi bărbați au dezbrăcat doi copii de 14 ani și i-au legat de o bancă în fața școlii. Ce măsură au dispus procurorii

0
DISTRIBUIȚI

sala de sport

Doi bărbați care au dezbrăcat în pielea goală doi băieți de 14 ani, apoi i-au legat unul de altul, de o bancă din fața sălii de sport din Jebel, ”ca să le dea o lecție”, au fost trimiși în judecată.


Fapta s-a petrecut în decembrie.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaţilor I.I.A. şi N.A.P., de 50, respectiv 48 de ani, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal.

”În data de 06 decembrie 2015, în jurul orelor 12:30, cei doi inculpaţi au obligat persoanele vătămate minore M.D. şi F.R.A.C., ambii în vârstă de 14 ani, să se dezbrace, după care au legat persoanele vătămate cu o şufă de tractare, una de cealaltă, de o bancă aflată în faţa sălii de sport din comuna Jebel, jud. Timiş, fără să le permită să plece, lipsindu-le de libertate în mod ilegal, pentru a le da o lecţie întrucât le sustrăseseră o sumă de bani”, informează reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta.

Cei doi bărbați fuseseră în sala de sport să joace fotbal. Banii le-au fost furați din vestiar, unde se schimbaseră în echipamentul sportiv.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Deta.

(Sursa foto: Timpolis)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.