Sorin Brîndescu: ”Se dispută până la final. Am jucat destul de modest”....

Sorin Brîndescu: ”Se dispută până la final. Am jucat destul de modest”. Ce a spus Călin Moldovan, tehnicianul Cugirului, după victoria cu liderul ASU Poli

1
DISTRIBUIȚI

cugir poli asu (12)

ASU Politehnica a fost învinsă de Metalurgistul Cugir, ocupanta locului 2, și a rămas cu doar două puncte avans în Seria a IV-a. Tehnicianul Sorin Brîndescu a recunoscut că elevii săi au făcut azi un joc cu multe greșeli, dar chiar și așa, crede că înfrângerea e oarecum nemeritată.

”Am spus că va fi un campionat care se va disputa până la final. Astăzi am întâlnit probabil cea mai bună contracandidată, dar mai sunt și alte echipe bune. O echipă care ne-a pus probleme, nu știu dacă meritau victoria per ansamblu dacă numărăm ocaziile, dar noi nu am făcut un joc prea bun. Nici în apărare, nici în atac, n-am avut mintea limpede, nu știu de ce. Poate și presiunea jocului, valoarea adversarului, ne-a pus în dificultate, dar am jucat destul de modest”, a declarat Sorin Brîndescu.

Timișorenii au luat două goluri pe două greșeli destul de grave. La pauză a fost 1-0 după ce Lucian Itu a trimis direct din corner la colțul scurt, care nu era apărat de niciun fundaș. ”Ne-a încurcat acel gol, da, am gândit ceva și trebuia să jucăm altceva… Mai mult mă deranjează golul 2, a venit după ce am egalat și am întors cât de cât jocul, era pe un fond bun al nostru. Tot o greșeală în jumătatea noastră, dar fac parte din joc. Mă așteptam de la construcție, mai multă răbdare, ne-am grăbit și am jucat haotic… Poate la început și echipele sunt fricoase și se tatonează.


Fotbalistic Cugir nu m-a surprins, o echipă cu jucători valoroși, bine clădită”, a precizat Brîndescu.

„Cu ardoare”

Metalurgistul a făcut o primă repriză mai bună şi a profitat de erorile bănăţenilor. Veteranul Lucian Itu, în vârstă de 37 de ani, a fost eroul gazdelor. ”Victorie importantă pentru noi, foarte greu obținută. Am întâlnit echipa de pe locul 1. Felicit jucătorii pentru ardoarea cu care au jucat. Se relansează lupta pentru promovare, dar indiferent care era rezultatul promovarea se juca până la sfârșit… Luci (n.r. Lucian Itu) e un jucător de calitate, un caracter deosebit, un băiat care pune foarte mult suflet pentru fotbal, joacă din plăcere și își ajută colegii mai tineri. Din nou ne-a ajutat decisiv. Sunt încântat de cum au înțeles jucătorii meciul”, a spus Călin Moldovan, ”principalul” cugirenilor.

Meciul de ”sub Drăgana” s-a disputat într-o atmosferă specială. Tribuna inaugurată și acoperită a arenei CSO a primit aproape 800 de spectatori, în timp ce ultrașii viola au fost în număr mare, circa 250 la tribuna a II-a. ”Așa ar fi normal să se dispute toate meciurile. Țin să felicit suporterii extraordinari ai lui Poli, sunt niște oameni deosebiți, e ceva fantastic ce pot să facă acești băieți și încă o dată jos pălăria. Am văzut și cugirenii noștri, au fost în număr mare la meci. A fost o atmosferă frumoasă făcută de fanii ambelor echipe. E foarte importantă această tribună mai ales în condițiile în care Poli are o asemenea galerie. A avut și ea un rol în această victorie”, a conchis Moldovan.

Se complică calculele

ASU Poli joacă sâmbăta viitoare pe teren propriu cu concitadina CSM Lugoj, învinsă azi pe ”Tineretului” cu 2-1 de Măgura Cisnădie. Mama Mia a simțit în schimb gustul victoriei în deplasare, 1-0 la Filiași. În timp ce cealaltă timișeană, codașa Giarmata, joacă la Motru mâine.

Într-un alt meci cu implicații în lupta la vârf, Sebișul a cedat pe final acasă în fața Performanței Ighiu, scor 2-3. Gruparea cea din urmă, tot din Alba, e acum la cinci puncte în spatele alb-violeților.

1 COMENTARIU

  1. Domn profesor,in continuare luam multe goluri din faze fixe,saptamana trecuta da cu capul unul singur in mijlocul careului,azi cireasa de pe tort gol direct din corner,chiar nu se pot remedia aceste situatii.
    De ce nu am fortat azi cu doua varfuri la sfarsit.Birau nu aduce nici un plus echipei cand este introdus,este prea nervos si putin fotbal.De Stancu nu mai zic nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.