Sorin Grindeanu îi răspunde UNPR-istului Răducanu: „Dacă mergeam pe liste comune, atunci...

Sorin Grindeanu îi răspunde UNPR-istului Răducanu: „Dacă mergeam pe liste comune, atunci eram cel mai bun”. Cum comentează scandalul demisiei lui Sebastian Răducanu de la şefia PSD Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (1)

Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeau, a răspuns la atacurile dure lansate de deputatul UNPR Ion Răducanu, care a declarat săptămâna trecută că Grindeanu este cel mai slab lider din istoria PSD Timiş.

Grindeanu a comentat că „modul în care conduce fiecare un partid nu cred că e în măsură domnul Răducanu să spună ceva. Rezultatele vor spune acest lucru. Probabil că nu eram categorisit așa dacă aș fi spus că mergem pe liste comune cu UNPR, probabil că eram cel mai bun. Dar nu vreau să comentez mai mult de domnul Răducanu, am văzut poziția, nu am vrut să comentez nici săptămâna trecută, nu vreau să comentez nici acum”.

Pe marginea speculațiilor că fiul lui Ion Răducanu, Sebastian, ar fi fost forțat de la București să demisioneze de la șefia PSD Timișoara pentru ca locul său să fie luat de Florin Bîrsășteanu, care este candidat al PSD la Primăria Timișoarea, Grindeanu a declarat că „foarte multe lucruri care acum par că sunt într-un anumit fel poate nu sunt așa, de fapt sâmburele de adevăr și ceea ce a stat ca origine în anumite decizii nu sunt cele care sunt prezentate sau au fost prezentate, dar acestea sunt lucruri care țin de bucătăria internă a fiecărui partid.


O singură mențiune aș face legat de domnul deputat Răducanu. Eu știu că la alegerile locale din 2012 a candidat pentru Primăria Timișoara și a luat 1,2% și mai știu că dacă PSD Timișoara pe care eu am condus-o atunci nu se opunea și vă rog să vă aduceți aminte, așa, într-un mod abrupt să accepte candidatura doamnei Barna (n.r Maria Barna, deputat PSD care a trecut la UNPR) pe Colegiul IV Timișoara și vă rog să vă uitați pe articolele de presă din acea perioadă, am refuzat. Cu 1,2 e cam greu să ajungi deputat că nu cred că s-a schimbat foarte mult opțiunea electoratului în șase luni de zile”.

Grindeanu a spus că Răducanu a ajuns candidat pe Colegiul IV după ce el a amenințat că va pleca din PSD dacă Maria Barna ar fi ajuns candidat pe Colegiul IV. Legat de demisia lui Sebastian Răducanu, Grindeanu a conchis că și „speculațiile că acesta ar fi fost obligat să renunțe la post de la București… eu nu știu să fie cineva, dacă vrei să demisionezi, demisionezi, dacă nu, nu. E un act unilateral că trăim într-o țară liberă”.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a lămuri probelema demisiei sale, Sebastian Răducanu a refuzat să facă declarații.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.