Spectacol cu casa închisă, la TNT, de Ziua Mondială a Teatrului

Spectacol cu casa închisă, la TNT, de Ziua Mondială a Teatrului

0
DISTRIBUIȚI

teatru scene dintr-o casnicie (5)Duminica, 27 martie, întreaga lume teatrală își sărbătorește ziua. Naționalul timișorean a ales să marcheze Ziua Mondială a Teatrului oferind publicului noul său spectacol, „Scene dintr-o căsnicie” de Ingmar Bergman, în regia lui Radu Jude.

Spectacolul cu care celebrul regizor de film a decis să debuteze în teatru, a avut premiera  luna aceasta.


„Povestea cuplului perfect retrasează, cu o hiperluciditate în egală măsură dureroasă și comică –  complicatul desen al relațiilor dintre oameni, cu firele care îi leagă, ca și cu cele care se rup din egoism, nesiguranță sau comoditate”, arată Codruța Popov, consultant artistic al Teatrului național Timișoara.

Spectacolul, care are în distribuție trei dintre cei mai cunoscuți actori ai Teatrului Național din Timișoara, Claudia Ieremia, Alina Ilea și Ion Rizea, este programat duminică, de la ora 19.00, la Sala 2 și se joacă cu casa închisă. Cu aceeași ocazie, va fi citit mesajul cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului transmis, anul acesta, de regizorul rus Anatoli Vasiliev, unul dintre cei mai importanți regizori de teatru europeni.

Foto: Adrian Pîclișan / TNTm

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.