Spre ce destinații de vacanță se poate zbura de la Timișoara în...

Spre ce destinații de vacanță se poate zbura de la Timișoara în această vară și cum sunt programate cursele

0
DISTRIBUIȚI

vacanta

Vacanțele timișorenilor încep în luna mai. Ultima lună de primăvară aduce, pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara prima cursă charter.

Destinaţiile de vacanţă spre care se vor opera zboruri din Timişoara sunt: Creta (Heraklion), Rhodos, Zakynthos, şi Antalya, plus o nouă destinaţie, Bodrum, Turcia.

Spre destinaţia Antalya se va putea zbura cu o frecvenţă de şase curse pe săptămână, după cum urmează: zborurile operate în ziua de luni vor începe în data de 30 mai, cu decolare din Timişoara la ora 12.00; zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în data de 7 iunie, cu decolare din Timişoara la ora 13.40; zborurile operate în ziua de joi vor avea două frecvenţe, prima cu începere în data de 2 iunie, cu decolare din Timişoara la ora 12.15, iar următoarea cu începere în data de 16 iunie, cu decolare din Timişoara la ora 12.00; zborurile operate în ziua de vineri vor începe în data de 17 iunie, cu decolare din Timişoara la ora 12.45; zborurile operate în ziua de sâmbătă vor începe în data de 18 iunie, cu decolare din Timişoara la ora 13.40.


Spre noua destinaţie de vacanţă – Bodrum vor opera curse charter în fiecare zi de joi începând cu data de 16 iunie, cu decolare din Timişoara la ora 14.45. Zboruri charter spre destinaţia Creta – Heraklion vor opera de două ori pe săptămână – în zilele de marţi şi miercuri. Zborurile operate în ziua de marţi vor începe în data de 7 iunie, cu decolare din Timişoara la ora 13.15. Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în data de 15 iunie cu decolare din Timişoara la ora 13.05. Zborurile charter spre destinaţia Rhodos vor începe în data de 17 iunie şi vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de vineri, cu decolare din Timişoara la ora 13.10. Primul zbor charter cu destinaţia Zakynthos va începe în 13 iunie. Zborurile vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de luni, cu decolare din Timişoara la ora 13.05.

În continuare, agenţiile de turism oferă şi vacanţe cu destinaţia Mallorca şi Costa Brava, cu zbor pe ruta Timişoara – Barcelona, utilizând zborurile de linie ale companiei aeriene Wizzair în zilele de miercuri şi duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.