„Stop indiferenței!” Studenții timișoreni, eroi pentru cei aflați în suferință care au...

„Stop indiferenței!” Studenții timișoreni, eroi pentru cei aflați în suferință care au nevoie de sânge. Cum te poți implica

0
DISTRIBUIȚI

sange

Studenții care învață în universitățile din capitala Banatului dau o mână de ajutor oamenilor aflați în suferință care au nevoie urgent de sânge. În acest sens, ASSEUT (Asociația Studenților în Științe Exacte din Universitatea Timișoara) organizează acțiunea „Sângele înseamnă viață”, ce are sloganul „Stop indiferenței”, în cadrul căreia oamenii cu suflet mare sunt încurajați să doneze sânge.

„Sângele înseamnă viață! Alătură-te echipei ASSEUT în perioada 21 – 23 Martie, orele 08.30 – 13.00, la Centrul de Transfuzie Sanguină Timișoara.


Dăruiește o şansă la viață, în nici 10 minute poți fi tu un erou!”, transmit organizatorii pe Facebook.

Pot dona sânge persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 ani, greutate peste 50 kg, puls regulat, care nu au suferit în ultimele șase luni intervenții chirurgicale, nu au consumat grăsimi sau alcool cu cel puțin 48 de ore înaintea donării, nu sunt sub tratament pentru diferite afecțiuni și femeile care nu sunt însărcinate sau în perioada menstruală. Cei care doresc să doneze sânge pot consuma dimineața înainte de recoltare o cană cu ceai sau cafea, un mic dejun puțin consistent, legume și/sau fructe. Este recomandat să nu fumați înainte și după donare cu o oră și să veniți la donare odihniți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.