Studenții sau tinerii absolvenți din Timișoara pot face practică plătită la Guvernul...

Studenții sau tinerii absolvenți din Timișoara pot face practică plătită la Guvernul României. Ce condiții trebuie să îndeplinească

0
DISTRIBUIȚI

palatul victoria

Ai cel mult 25 de ani, ești student sau proaspăt absolvent și cunoști cel puțin o limbă străină? Dacă ești curios să vezi cum e să lucrezi în administrația publică timp de două luni, în această vară, ești așteptat să te înscrii la ediția 2016 a Programului oficial de internship organizat de Guvernul României.

În acest an, programul se va derula în perioada 22 iulie – 22 septembrie, și va avea ca obiectiv „implicarea tinerilor performanți în activitățile Guvernului, pentru dobândirea de către aceștia a experienței și cunoștințelor practice”. Interesant este faptul că persoanele selectate vor fi plătite cu o bursă menită să contribuie la amortizarea costurilor de subzistență în cele două luni ale stagiului de practică.

În total, 150 de studenți și absolvenți din întreaga țară vor fi recrutați la Palatul Victoria, în ministere și în celelalte instituții participante în program.


Tinerii din Timișoara interesați trebuie să știe că sunt admise doar persoanele care au cetățenie română, vârsta maximă de 25 de ani la începerea programului, sunt studenți sau tineri absolvenți ai unui program universitar ori postuniversitar din țară sau din străinătate, stăpânesc o limbă străină de circulație internațională și au cunoștințe minime din zona tehnologiei informației.

„Alătură-te unei reţele de tineri performanţi şi află ce înseamnă să lucrezi în administraţia publică timp de două luni în această vară! Vei îndeplini sarcini administrative, dar vei putea şi să participi la traininguri şi întâlniri cu demnitari, înalţi funcţionari publici ori personalităţi ale diplomaţiei”, transmite Guvernul României. Înscrierile se pot face până în data de 15 mai AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.