Succes CATEGORIC pentru CH Poli în noul derby al Banatului. Handbaliștii alb-violeți...

Succes CATEGORIC pentru CH Poli în noul derby al Banatului. Handbaliștii alb-violeți și-au îmbunătățit recordul de victorii consecutive

1
DISTRIBUIȚI

10371387_609917625840307_8892504257060266439_n

Revirimentul timișorenilor a continuat în Liga Națională și împotriva rivalilor de pe Bârzava. CH CSU Politehnica a tranșat azi fără probleme duelul cu HC Adrian Petrea Reșița, scor 24-16. Pentru cărășeni a fost una dintre cele mai dure înfrângeri din istoria recentă, în timp ce gazdele alb-violete au rămas un ghimpe în spatele Stelei, clasată pe patru.

Cărășenii au venit de obicei cu ambiții deosebite la handbal în Capitala Banatului, dar azi s-au recunoscut inferiori în fața trupei lui Pero Milosevic.


Poli pare în sfârșit funcțională pentru luptele din partea superioară. Cu reșițenii lui Adrian Petrea, Timofte și compania au reușit să se desprindă după minutul 20. La pauză avansul era deja unul sever, 12-7! Meciul a curs și în partea secund tot în favoarea alb-violeților. Aceștia și-au mărit și apoi menținut noul avans de opt goluri, dur pentru pretențiile Reșiței pe parchet.

Din nou în tabăra lui Milosevic s-a evidențiat veteranul Mihai Timofte, autor a opt goluri azi. Pentru CH Poli au mai marcat Chikovani (4 goluri), Halcă (3), Lasica, Ștefan, Fenici (câte 2), Grigoraș, Furak și Santeiu 1. De partea cealaltă au mai ”mișcat” ceva Rohozneanu (4 goluri) și Vaidasigan (7) aceiași jucători de mare experiență.

Reșița rămâne pe 7, dar riscă să fie egalată de Baia Mare. În timp ce Poli stă și ea pe 5, dar la egalitate cu Steaua, locul 4, care s-a impus clar cu Dinamo. Liderul alb-roșu e chiar formația care va primi vizita timișorenilor în runda viitoare, penultima a sezonului regulat. Joc ce va avea loc miercuri, de la ora 18 (Digi). Rămâne de văzut dacă CH Poli își va continua forma de invidiat și în capitală, elevii lui Pero Milosevic au ajuns la șapte jocuri perfecte pe linie.

Foto: Clubul de Handbal CSU Politehnica / Facebook

1 COMENTARIU

  1. felicitari polistilor handbalisti ptr victorie,ati fost mai buni dar nu aveati nevoie de un asa arbitraj care a lasat de dorit in multe dintre faze in care au fost greseli de arbitraj

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.