Anchetatul de DNA Alin Popoviciu, FAVORITUL PNL pentru funcția de președinte al...

Anchetatul de DNA Alin Popoviciu, FAVORITUL PNL pentru funcția de președinte al CJ Timiş UPDATE Care este clasamentul candidaților după analiza internă

4
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu01_resize

Evaluarea internă pentru stabilirea candidatului PNL Timiş pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş la alegerile din acest an s-a finalizat. Vă reamintim că scorul final al fiecărui candidat a constat din 20% votul BPJ, 20% votul primarilor, 40% munca în partid şi 20% votul dat de copreşedinţii PNL Timiş Nicolae Robu şi Dan Popa. Nu mai puţin de nouă liberali şi-au depus candidatura pentru acest post, însă lista rezultată ca urmare a aplicării primelor două criterii a inclus peste 40 de nume. Conform listei apărute săptămâna trecută Alin Popoviciu a fost favoritul primarilor, în vreme ce primul clasat, conform votului dat în BPJ, a fost Lucian Blaga.


Trebuie spus că Marian Vasile, susţinut de primarul Nicolae Robu în cursa internă pentru şefia CJT, s-a clasat abia pe locul 15. Însă, cei doi copreşedinţi au anunţat că lista finală va arăta un clasament complet diferit, din cauza faptului că nu toţi cei evaluaţi doresc să între în cursa respectivă. Conform unor surse, deputatul Alin Popoviciu, care este anchetat de DNA pentru infracțiuni de corupție, se află pe primul loc în lista finală. Al doilea clasat este Alin Nica, primarul comunei Dudeștii Noi, urmat de consilierul primarului Nicolae Robu, Marian Vasile, şi de Sorin Supuran.

UPDATE Urmare a analizei făcute de conducerea PNL, a fost întocmit clasamentul final al celor înscrişi în cursa prin care se desemnează candidatul partidului la şefia CJT. Lista va fi trimisă la București, iar candidatul pentru șefia CJT se va alege de la nivel central. Lista a fost votata cu 112 voturi pentru, 10 împotrivă şi 5 abţineri. Conform surselor PRESSALERT.ro clasamentul arată astfel:

Alin Popoviciu 87,26
Alin Nica 83,61
Marian Vasile 82,54
Sorin Supuran 76,16
Nicu Bitea 73,61
Bogdan Ghelbere 73,50
Cosmin Costa 73,26
Ciprian Bogdan 71,35
Liviu Borha 67,64
Cosmin Buboi 67,59
Liviu Cocean 67,23
Lucian Blaga 66,96
Viorel Coifan 66,44
Liliana Oneţ 66,39

4 COMENTARII

  1. Asa cum rezulta din art. pentru functia din 2012?????? este posibil, bisnitarul de Alin Popovici sa fi fost pe primul loc. Acum nu o sa mai votze nimeni PNL, daca cineva se gandeste la o asemenea mizerie de puscariabil sa apara pe liste

  2. PNL a MURIT! Traiasca PDL inflorit in PNL! V-ati batut joc de un partid istoric si de o traditie romaneasca. Sa va fout guritele alea comuniste care pana in 89 preaslaveau PCR-ul si UNICUL conducator Tovarasul Nicolae. CACATI DE OAMENI CE SUNTETI RAMENTI SA PROSLAVITI IN CONTINUARE ACELASI PRENUME nicolae, DAR CU NUMELE DE rob(u), CU ACELASI COMPORTAMENT MEGALOMAN SI DICTATORIAL.
    GUNOAIELOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.