Timișoreanul Remi Rădulescu s-a întors acasă cu șapte premii de la Salonul...

Timișoreanul Remi Rădulescu s-a întors acasă cu șapte premii de la Salonul Internațional de Invenții ProInvest. Pentru ce creații a fost recompensat

1
DISTRIBUIȚI

remi radulescu

Performanță remarcabilă obținută de timișoreanul Remi Rădulescu la Salonul Internațional de Invenții ProInvest, desfășurat la Cluj-Napoca săptămâna trecută. Inventatorul s-a întors acasă cu șapte premii: premiul special din partea OSIM, trei medalii de aur și trei premii de excelență.

Remi Rădulescu a fost premiat pentru șase invenții cu care a participat la salon. Și anume, distilator solar cu recuperator de căldură, dispozitiv mecanic pentru închiderea gazelor, rembal, instalație pentru tăiat sloiuri, sistem portabil detector exhaustor pentru gaze și instalație pneumatică pentru scuturat pomi.

sistem de spalat banii

Recent, timișoreanul a mai făcut o nouă invenție.


Este vorba de sistemul de sterilizare a bancnotelor și monedelor. „Am conceput acest sistem pentru a elimina bacterii, virusuri și alte microorganisme de pe suprafața banilor. Blocul automat comandă aprinderea, stingerea și durata de funcționare a lămpilor UV germicidale cu producere de ozon, în funcție de rezistența microorganismelor la iradiere”, anunța Remi Rădulescu pe Facebook, în această lună.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.