Timişorencele s-au adunat cu mic cu mare la o nouă ediţie a...

Timişorencele s-au adunat cu mic cu mare la o nouă ediţie a Fashion Swap Party GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1555768945">

fashionswap (51) [1280x768]

Amatoarele de modă din Timișoara s-au întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute la The Note Pub pentru o nouă ediţie a cunoscutelor evenimente derulate sub genericul Fashion Swap Party. A fost o după-amiază pe gustul „fashionistelor”, iar fiecare dintre participante a avut ocazia să plece acasă cu haine care-i plac, să se bucure de ateliere de machiaj, să primească sfaturi de la designerii locali sau să câștige premii atractive. „Lumea bună la Fashion Swap se adună. Ne referim aici la persoane care sunt implicate în comunitate, care doresc să combată consumerismul prin reciclare, schimb şi donare de haine. Fashion Swap No 7 organizat de Sfera Timișoarei a avut loc sâmbătă și a fost o ediţie plină de surprize, unde s-au adunat peste 150 de fashioniste. Peste 25 de saci mari de haine urmează a fi donați către Adapostul de femei abuzate al Federatiei Caritas“, ne-a declarat Mirela Olariu, din partea organizatorilor. Evenimentul a debutat cu prezentarea de modă Metamorfoza, semnată de Mihaela Motişan, o colecţie care are și ea la bază reinterpretarea și refolosirea articolelor vestimentare.

Manechinele au fost invitatele speciale ale serii, au prezentat : Tania Țunas, Iasmina Negru, cântăreața Alexandra Mitroi şi alte doamne și domnișoare, chiar și dintre participante.  Au mai participat și fashion bloggeri – Rox Sărăfolean, specialistele pe partea de înfrumusețare, machiaj, freză au răsfățat participantele la zona de înfrumusețare. O altă noutate a fost standul de foto fashion, unde doritoarele au avut ocazia sa fie fotografiate cu diverse accesorii si mesaje. A avut loc și o secțiune de schimb de cărţi, iar la final a urmat tombolă cu multe premii oferite de către partenerii evenimentului. Roxana Morun a fost moderatoarea evenimentului, muzica bună și fuctele și dulciurile au completat atmosfera. „Urmează o nouă ediție de vară intr-un cadru mai spațios și mai luminos, cât și un Junior Swap, deoarece participantele şi-au exprimat dorinţa de a participa mai des la astfel de acţiuni, prin care se reciclează haine într-un mod creativ și distractiv“, a mai adăugat Mirela Olariu.

Foto: Cristina Desliu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.