Timișoreni, pregătiți bicicletele! Duminică are loc cea mai mare pedalare din an,...

Timișoreni, pregătiți bicicletele! Duminică are loc cea mai mare pedalare din an, cu picnic franțuzesc pe malul Begăi și spectacol de caiac-canoe. Care este traseul

0
DISTRIBUIȚI

verde pentru biciclete

Mii de timișoreni iubitori ai mersului pe două roți sunt așteptați, duminică, 3 aprilie, să participe la cea mai mare pedalare din acest an din capitala Banatului. „Verde pentru Biciclete” anunță că organizează ediția a șaptea a acțiunii „Pedalarea de Primăvară”, iar participanților li s-au pregătit o mulțime de surprize.

Tema pedalării o constituie conceptul „joie de vivre”, concept familiar parizienilor. Una din plăcerile locuitorilor din capitala Franței o reprezintă întâlnirile relaxante pe malul Senei. Pentru că și canalul Bega reprezintă un simbol al Timișoarei, iar pistele de biciclete realizate de-a lungul acestuia sunt un prilej de pedalare și relaxare în stil parizian, organizatorii pedalării și-au propus ca evenimentul să aibă drept punct final un mal al râului. Aici se va face și un picnic în stil parizian.

Ca de obicei, întâlnirea bicicliștilor are loc la ora 10.00, pe platforma Timco de pe str.


Circumvalațiunii. Înainte de a porni pe traseu, cei care nu au încă un număr de bicicletă vor primi unul. De asemenea, se vor strânge și semnături pentru accesul bicicliștilor în toate zonele din oraș și vor fi distribuite veste reflectorizante și materiale informative cu privire la siguranța în trafic sub sloganul „Alege Viața”. Totodată, SmartFit Studio va realiza un spectacol antrenant pentru bicicliști.

De la ora 11.00, bicicliștii vor pleca pe un traseu de aproximativ 12 kilometri pe străzile Timișoarei, și anume: Calea Circumvalațiunii – Str. Gheorghe Lazăr (la stânga) – Bulevardul Cetății – Calea Torontalului – Calea Alexandru Ioan Cuza – Sens giratoriu Mărăști – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Strada Nicu Filipescu – Bulevardul Revoluției din 1989 – Podul Decebal – Splaiul Nistrului – Bulevardul Corneliu Coposu – Strada Cluj – Strada Arieș – Calea Martirilor 1989 – Bulevardul Liviu Rebreanu – Bulevardul Constantin Brâncoveanu – Bulevardul General Ion Dragalina – Splaiul Nicolae Titulescu.

La final, participanții sunt invitați la un picnic inedit pe malul Begăi, în stil franțuzesc, și vor putea degusta pâine și brânză franțuzească, împreună cu suc de mere. De asemenea, vor avea loc și ateliere de facepainting pentru copii, de portrete la minut și un spectacol de caiac-canoe pe Bega. Nu lipsesc nici premiile pentru bicicliști, care constau într-un coș de picnic, vouchere la un restaurant, 30 de tichete pentru două persoane la Arsenal Park, plus 15 abonamente de o lună de full fitness la SmartFit Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.