Titu Bojin despre candidatura lui Alin Popoviciu la CJT: „De ce să...

Titu Bojin despre candidatura lui Alin Popoviciu la CJT: „De ce să îl înjurăm şi noi dacă îl înjură ai lui?”. Cum răspunde atacurilor primarului Robu VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

titu bojin (3)

După săptămâni bune în care primarul Nicolae Robu a atacat PSD acuzându-i pe social-democrați de hoţie, incompetenţă sau de sabotarea licitaţiilor PMT, în această seară, Titu Bojin, preşedintele CJT, invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, a dat mai multe replici dure la atacurile lui Robu.

Bojin a subliniat că, deşi este naşul fiului lui Florin Măran, patronul Tehnocer, firmă care este subcontractată de compania care a contestat licitaţia de la pasajul Popa Şapcă, nu a avut niciun amestec în această situaţie. „Domnul Robu a rămas cuplat cu egoul ăla al lui că toată lumea îl sabotează şi numai el are dreptate, şi până la urmă se va dovedi, dacă firma a depus contestaţii înseamnă că îs nişte nereguli. Contestaţii se depun şi la mine la consiliul judeţean. (…) E egoul ăsta prea mare la dânsul tot ceea ce ne spune dânsul că vrea să facă e bine. Tot ceea ce ne spune dânsul, începând de la metrou, toate sunt bune.


Într-o funcţie dinasta, eu îl apreciez pe domnul profesor Robu, în condiţii normale trebuie să îţi asumi. (…) Domnul Robu o rămas cuplat în partea aia dictatorială. Sigur că eu fac parte dintr-un partid pe care-l numește «Ciuma roşie», numai că din acea ciumă fiind şi eu o bucăţică mai mare cu ajutorul căreia dânsul a reuşit să ajungă primar”, a declarat invitatul.

Vorbind despre candidatura sa la şefia CJT, Bojin a comentat din nou pe marginea metehnelor primarului Robu spunând că „şi atunci de asta am spus că şi domnul Robu şi ceea ce se întâmplă în jurul nostru sunt nişte situaţii delicate pe care domnul Robu nu le pricepe. Domnul Robu a rămas ancorat în ideea că îi dă doi la un student şi cu asta s-a încheiat, el nu a mai lăsat loc de «hai, domnule, mai învaţă până mâine şi te mai ascultăm», la dânsul e ori, ori”.

Bojin a vorbit şi despre desemnarea lui Alin Popoviciu, anchetat şi el pentru corupţie, pentru candidatura la şefia CJT spunând că primarul Nicolae Robu a eșuat în impunerea unor criterii de selecție și că PNL este încă un partid compus din PNL și PDL care duc lupte interne. „Nu mă interesează dosarul lui Alin Popoviciu. O să vedeţi că în condiţiile în care voi fi, în oricare postură voi fi ca şi candidat nu mă voi lega de dosarele domnului Popoviciu, mă leg de ceea ce am făcut şi de ceea ce pot să fac. (…) De ce să îl înjurăm şi noi dacă îl înjură ai lui? Noi acceptăm, votăm că e aşa, pentru ce să ne mai facem şi noi că îl înjurăm”.

2 COMENTARII

  1. PNL va pierde alegerile din acest an. Cu Popoviciu varf de lance ,PNL ne arata micimea creierelor existente acum in acest partid. Absolut nici o sansa! Timisoara intotdeauna a avut gandire liberala dar acum acestia sunt zero absolut. Cu Johannis la conducere, cu viermii din PDL alaturi si Cu Robu , un grandoman care doar el crede in capacitatile sale manageriale (incapabil sa inteleaga functionarea mediului privat pe care-l considera o adunatura de hoti ) cu numerosi parveniti in partid, pnl se indreapta spre un esec total . Eu , familia si prietenii nu ii voi vota desi i-am votat permanent si am crezut in ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.