Titu Bojin, la PRESSALERT LIVE, despre posibilitatea de a nu mai candida...

Titu Bojin, la PRESSALERT LIVE, despre posibilitatea de a nu mai candida din partea PSD pentru şefia CJT: „În primul rând nu trădez, nu plec niciunde” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

titu bojin (2)

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a fost invitat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, unde a vorbit atât pe subiecte politice, cât și pe administrație sau finanțarea ACS Poli. Deși este anchetat într-un dosar de abuz în serviciu și ar putea să nu îndeplinească criteriile PSD pentru a candida pentru un nou mandat la șefia CJT, Bojin nu spune încă nu posibilităţii unui nou mandat.

„Nu pot să mă dezic de PSD, indiferent ce îmi spuneţi dumneavoastră. Deocamdată, v-am spus, nu m-am decis dacă mai rămân încă un mandat. Părerea mea e că prima dată e decizia mea ca să vreau. Dacă noi băgăm un candidat, indiferent cine are fi el sau cum îl cheamă sau care nu îşi doreşte sau care nu are aplecare, ca şi la dumneavoastră pe linia gazetărească, dacă nu are puţină aplecare o să iasă nimic, un fâs.


(…) Dumneavoastră aveţi drepul să vorbiţi liber, eu nu am dreptul să vorbesc liber. Eu nu pot să iau telefonul şi să trimit pe unul într-o parte sau alta, cu ghilimelele de rigoare. (…) Eu am spus că primul lucru trebuie să mă decid eu. La ora actuală nu m-am decis că voi candida sau nu voi candida şi când o să o fac fiţi convinşi că veți afla. (…) În mod normal dacă mă voi decide să candidez, am să informez partidul. Sigur că partidul are ultima decizie. Dacă va considera că pot fi un motor lângă ceilalţi, sigur că deocamdată preşedintele partidului va decide dacă va candida sau nu şi pe care listă. Părerea mea că merită să fie pe amândouă listele”, a declarat Bojin.

După ce a subliniat că este pesedist din 1968 şi că nu va pleca din partid dacă nu va fi desemnat candidat la CJT, invitatul a completat că „în primul rând nu trădez, nu plec niciunde, că plec cu 20 de primari, că plec cu 30 sau că plec cu zece sau că nu plec cu niciunul. Deci nu plec, m-aţi înţeles?” Pe tema candidaturii, Bojin a conchis că poziţia sa pe lista CJT va fi în acord cu importanţa sa în atragerea de voturi şi că dacă nu se va regăsi pe listă, în campania electorală va lupta umăr la umăr alături de colegii săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.