Traficant prins în flagrant când ridica drogurile pe care și le-a livrat...

Traficant prins în flagrant când ridica drogurile pe care și le-a livrat din Spania. Vezi câtă marfă era în colet

0
DISTRIBUIȚI

cannabis

Un traficant de droguri a fost prins, în flagrant, astăzi, în timp ce ridica pachetul cu droguri pe care și l-a livrat din Spania, în urma unei operațiuni a DIICOT Timișoara. Bărbatul era cunoscut ca fiind unul dintre cei care alimenta cu cannabis piața din Lugoj.


Anchetatorii au stabilit faptul că suspectul vindea gramul de iarbă cu 30 – 60 de euro gramul, fiind marfă de foarte bună calitate, adusă din Spania.

Traficantul s-a dus în Spania, a cumpărat muguri de cannabis și i-a ascuns în trei recipiente. Pentru a transporta în siguranță drogurile a pus recipientele într-un colet pe care l-a expediat în România cu o firmă de curierat, el plecând spre casă cu o altă mașină. Datele destinatarului au fost unele false, dar numărul de telefon a fost al său pentru că trebuia să fie anunțat când îi sosește coletul. Astăzi, când s-a dus să-și ridice drogurile a fost prins în flagrant. În colet era jumătate de kilogram de muguri de cannabis. Bărbatul urmează să fie anchetat pentru trafic internațional de droguri de risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.