Trei albanezi, prinși în timp ce încercau să intre ilegal, la adăpostul...

Trei albanezi, prinși în timp ce încercau să intre ilegal, la adăpostul întunericului, în România. Ce le-au spus polițiștilor de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

termoviziune04_resize

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au depistat trei albanezi în timp ce intenţionau să intre ilegal în România, pe jos, forțând frontiera verde. Bărbații au fost observați cu ajutorul tehnicii de supraveghere pe timp de noapte, în timp ce se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării.

Patrulele de supraveghere din cadrul aceluiaşi sector, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, au intervenit şi reţinut persoanele în cauză.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele de sex masculin, cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani, sunt cetăţeni din Albania, care au declarat că intenţionau să ajungă în Germania.


Au încercat iniţial să intre în Croaţia, dar nu li s-a permis intrarea în ţară, apoi au încercat să intre în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, dar pentru că nu îndeplineau condiţiile legale, nu li s-a permis intrarea în ţară, motiv pentru care au decis să se deplaseze pe jos, din Serbia, peste câmp, pe la frontiera verde. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei trei cetăţeni albanezi urmând sa fie predaţi unei echipe operative din cadrul Centrului pentru Cazare şi Solicitanţi de Azil Timiş”, a informat Roxana Costache, purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.