Trei hoți, prinși în doar câteva zile de polițiști. Ce au încercat...

Trei hoți, prinși în doar câteva zile de polițiști. Ce au încercat să sustragă

0
DISTRIBUIȚI

catuse_la_maini

Trei hoți au fost prinși săptămâna aceasta de polițiști. Polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz au reținut un bărbat de 37 de ani bănuit de furtul mai multor bunuri dintr-o gospodărie din Cărpiniș.

În fapt, în data de 9 martie a.c., bărbatul, profitând de faptul că poarta de acces nu era asigurată, ar fi pătruns în curtea imobilului, iar din interior ar fi sustras un atelaj hipo și două hamuri pentru cai.


Prejudiciul în valoare de aproximativ 2500 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate păgubitului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Alți doi bărbați, de 26 și 63 de ani, sunt cercetați de poliţiştii Secţiei 5 Timişoara, după ce au fost depistați de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau produse alimentare. Cei doi au ascuns mâncare în valoare de aproape 400 de lei în haine, dar au fost prinși.

Pe numele lor au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.