TUPEU Bolidul primarului Nicolae Robu, parcat din nou pe INTERZIS, în timp...

TUPEU Bolidul primarului Nicolae Robu, parcat din nou pe INTERZIS, în timp ce Poliția Locală aplica altor șoferi amenzi. Ce reacţie a avut şoferul său când a fost surprins GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

mercedes

Ar trebui să fie un exemplu privind respectarea regulilor impuse în Timişoara, însă nu de puţine ori pozele cu maşina sa parcată în zone interzise stârnesc uimirea timişorenilor. Vorbim despre primarul Nicolae Robu, al cărui şofer, Vasile Paraschiv, este nici mai mult nici mai puţin decât poliţist local. Dacă în trecut poze cu maşina edilului parcată pe trotuar au ajuns subiect de ştire, Vasile a bifat astăzi din nou la categoria „cum să încălcăm legislaţia în vigoare, doar pentru că nimeni nu ne poate amenda”. După reabilitarea centrului istoric, străzile din jurul pieţei Unirii au fost împărţite astfel încât pe o parte să fie locuri de parcare rezervate pentru riverani, doar în cealaltă parte fiind permisă pacarea pentru restul de şoferi.

Astăzi, în jurul orei 18, primarul Nicolae Robu a luat parte la un eveniment la Palatul Baroc.


Cu toate că ar fi putut pleca să caute un loc de parcare legal, şoferul edilului a parcat maşina în vecinătatea sediului PNL de pe strada Vasile Alecsandri, pe partea unde le era permis doar riveranilor. Când a văzut că este fotografiat de fotoreporterul PRESSALERT.ro, Adrian Pîclişan, Vasile a ieşit din maşină să îl întrebe pe acesta unde are parcată maşina. Interesant este faptul că în vreme ce Vasile încălca legea, colegii săi de la Poliţia Locală luau la întrebări doi motociclişti care parcaseră pe strada Mărăşeşti. După discuţia cu fotoreporterul nostru, Vasile a mutat maşina pe partea stângă.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.