Un nou premiu de la Timișoara pentru Robert Lewandowski. Cum arată top-ul...

Un nou premiu de la Timișoara pentru Robert Lewandowski. Cum arată top-ul anchetei care desemnează cel mai bun fotbalist est-european

0
DISTRIBUIȚI

Lewandowski cu Steaua Rasaritului 2013

Reluată în urmă cu doi ani, ancheta inițiată de jurnalistul timișorean Ovidiu Forai și-a desfășurat o nouă ediție. Trofeul ”Steaua Răsăritului”, pentru cel mai bun fotbalist al anului 2015, va ajunge, la fel ca în 2013, la atacantul polonez Robert Lewandowski. Pe următoarele locuri s-au clasat croații Ivan Rakitic și Luka Modric.

Revista ”Ripensia Sport Magazin”, editată de clubul cu același nume din Capitala Banatului, a reluat proiectul început în urmă cu 20 de ani de Ovidiu Forai, împreună cu acesta.


În noua ediție, nu mai puțin de 16 publicații din țară și străinătate au votat în ancheta care a desemnat cel mai bun fotbalist est-european din 2015. Printre instituțiile media care au participat la anchetă se numără ELF Voetbal Magazin (Olanda) și World Soccer (Anglia), în rest votanții au fost din estul continentului.

Câștigător în urma procestului de vot a fost Robert Lewandowski, cel care a primit grandiosul trofeu ”Steaua Răsăritului” și în urmă cu doi ani chiar înainte de mutarea de la Borussia Dortmund la Bayern Munchen. Polonezul a totalizat 37 de puncte. Pe locul 2 s-a clasat mijlocașul Barcelonei Ivan Rakitic, cu 32 de puncte, în timp ce conaționalul croat de la Real Madrid, Luka Modric, a închis podiumul la o distanță considerabilă, cu doar 9 puncte. Cel din urmă a fost câștigătorul anchetei in 2014.

Noul trofeu urmează să ajungă în brațele lu Lewandowski de la reprezentanții Ripensia Sport Magazin în cursul acestei primăveri.

Steaua Rasaritului 2016 III

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.