Un nou transfer la Mişcarea Populară Timiş: primăriţa de Secaş nu mai...

Un nou transfer la Mişcarea Populară Timiş: primăriţa de Secaş nu mai are nevoie de susţinearea PSD. În ce localitate va candida

0
DISTRIBUIȚI

cociobea3

Răspuns prompt la dorinţa șefului PSD Timiș, Sorin Grindeanu, exprimată săptămâna trecută, privind transferul primăriţei de la Secaş, Simona Magdin, care nu îndeplinește criteriile de integritate impuse de partid pentru a candida la un nou mandat.

Oferind detalii despre candidaţii PSD, Grindeanu a dat liber public ca partidele interesate să o curteze pe Magdin.


Îndemnul pesedistului a fost urmat rapid de șefa Mișcării Populare Timiș, Roxana Iliescu, şi de vicepreşedintele Sorin Cociobea (foto), care a declarat pentru PRESSALERT.ro că „am purtat discuţii în ceea ce priveşte candidatura doamnei primar Simona Magdin din partea partidului Mişcarea Populară pentru localitatea Ghizala la următoarele alegeri. Am discutat şi cu domnişoara Iliescu şi am convenit ca fără doar şi poate este necesar să finalizăm acest proiect prin susţinerea candidaturii doamnei Simoniei Magdin. Avem convingerea că plecăm la Ghizela cu prima șansă prin candidatul nostru Simona Magdin, care și-a demonstrat potențialul pe durata celor două mandate în fruntea Primăriei Șecaș”.

Recent Mișcarea Populară Timiș a bifat mai multe transferuri. Nume precum Sorin Cociobea fost PSD și PDL, Georgeta Rus, fostă PNL sau Dorin Cândea fost PDL s-au alăturat echipei conduse de Roxana Iliescu, după plecarea secretarului Căiță Panici, mazilit după ce s-a opus intrării lui Cândea în MP. Tot din categoria transferurilor provine şi candidatul MP la Primăria Timişoara, fostul deputat Marius Dugulescu, fost PDL, fost PP-DD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.