Unele cluburi ar putea dispărea din centrul Timișoarei. Care este explicația și...

Unele cluburi ar putea dispărea din centrul Timișoarei. Care este explicația și în ce s-ar putea transforma

2
DISTRIBUIȚI

cluburitmVești proaste pentru patronii de cluburi din centrul Timișoarei. Lucian Mihoc, șeful ISU „Banat”, a anunțat că este nevoie de obținerea autorizației de securitate la incendii pentru a-și desfășura activitatea.


În condițiile în care unele cluburi funcționează în subsolurile unor clădiri istorice, nu se pot face modificări, motiv pentru care nici nu vor putea obține această autorizație.

„În centrul istoric al Timișoarei, tot ce înseamnă subsol trebuie să fie autorizat. Dar la unele clădiri istorice nu se pot face modificări, în sensul în care trebuie realizată încă o cale de ieșire. Astfel, unele spații nu vor putea fi autorizate ca și cluburi, pentru că nu există soluții”, a explicat Lucian Mihoc.

Șeful ISU „Banat” mai spune că, în aceste condiții, patronii cluburilor din centrul Timișoarei, aflate la subsolul clădirilor istorice, pot să le transforme în pub-uri sau cafenele, după ce obțin autorizația de securitate la incendii. Asta înseamnă că în interiorul lor au acces un număr mai mic de clienți decât în cluburi.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Mda…pai daca tot nu se mai fumeaza in spatii inchise si nu se mai organizeaza focuri de artificii, de ce sa fie masuri atat de drastice incat sa se inchida acele localuri. Ca sa se produca un incendiuar mai ramane drept cauza functiobarea defectuoasa a instalatiei electrice. Consider ca ar trebui sa existe in cluburi instalatii electrice conforme si nu ar mai fi chiar nicio problema.mai degraba sunt sanse mai mari de incendiu in cazul unui restaurant, unde se lucreaza cu aragaz, preparate flambate,etc.

    • sint convins ca romanii sint mai catolici decit papa si in orice tara din vest exista localuri in subsoluri sau mansarde, chiar si cu o singura cale de acces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.