Uneperistul Ion Răducanu, ATAC la Florin Bîrsășteanu, după demisia fiului său din...

Uneperistul Ion Răducanu, ATAC la Florin Bîrsășteanu, după demisia fiului său din fruntea PSD Timișoara. Ce părere are despre faptul că Sorin Grindeanu nu candidează la primărie VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

ion raducanu (9)

„Politica e plină de curve politice” – acesta este punctul de vedere al lui Ion Răducanu, președintele UNPR Timiș, care a fost invitat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, pentru a discuta despre alegerile locale din acest an, dar și despre ultimele plecări din partid.

Provocat de către moderatorul emisiunii, Ion Răducanu a vorbit despre plecarea deputatului Adrian Diaconu de la UNPR la PSD Timiș. „Adrian Diaconu a plecat, foarte bine, să fie sănătos, să îi dea PSD locul trei pe listă la toamnă, la Camera Deputaților, asta i s-a oferit. Toți pleacă dintr-un interes. Nu am nicio problemă, mă bucur pentru el, îi doresc să ajungă iar parlamentar”, a precizat liderul UNPR Timiș.

Ion Răducanu și-a exprimat punctul de vedere și cu privire la faptul că fiul său, Sebastian Răducanu, nu candidează la Primăria Timișoara. „Sebastian nu putea să candideze la Primăria Timișoara, era prea tânăr pentru acest lucru. Plus că s-a făcut un sondaj, a ieșit pe locul patru, deci trebuiau să candideze cei care erau în fața lui. Copilul meu nu putea să facă aceeași greșeală ca a mea, când am fost trimis în luptă să salvez partidul, deși avem o notorietate de 26%.


M-am bătut cu Ciuhandu și am luat șase consilieri și un viceprimar”, a declarat Ion Răducanu.

Președintele UNPR Timiș a vorbit și despre demisia din funcția de președinte al PSD Timișoara a fiului său, după ce viceprimarul Traian Stoia a votat bugetul orașului pe acest an. „Eu nu aș fi demisionat, sunt mai cârcotaș, nu cedam. De ce trebuia Bîrsășteanu să preia organizația locală? Ce-l recomandă să candideze? Nu mă deranjează Florin Bîrsășteanu, ci modalitatea în care a ajuns președinte la PSD Timișoara, nu a câștigat alegerile. Lui Sebastian Răducanu i s-a impus să-și dea demisia de către conducerea centrală a partidului”, a afirmat Ion Răducanu.

Președintele UNPR Timiș mai crede că la Primăria Timișoara ar fi trebuit să candideze din partea PSD Sorin Grindeanu. Asta pentru că „e supercunoscut, are notorietate peste 50%. Sunt unii pe care nu-i cunoaște 65, 75 chiar 85% din populație. Candidatura lui Grindeanu o vedeam absolut obligatorie. Dacă ești cel mai tare, cel mai bun în sondaje, ești tânăr, du-te și candidează”.

În cadrul emisiunii din această seară, Ion Răducanu a criticat și modul în care administrația Robu a implementat marile proiecte din oraș, dar și activitatea lui Titu Bojin în fruntea CJ Timiș. „Nu cred că era mai important să fac centrul istoric înainte de a reuși să închid inelul 2 de circulație, nu s-a început lărgirea pasajului Jiul. Astea sunt problemele orașului. Eu, Primăria Timișoara, aș fi început să lucrez la centură, dom’le, dacă ăia nu dau bani, nu pot să las orașul fără centură. Eu, dacă aș fi primar, aș face o clădire a filarmonicii ca lumea, nu una nenorocită cum e asta, aș ajuta Timișoara să devină capitală culturală europeană. Consiliului Județean Timiș îi reproșez faptul că nu a legat Timișoara de autostradă”, a conchis Ion Răducanu.

2 COMENTARII

  1. iar el este o prostituata, fost prefect, senator, deputat, ca sa nu mai vorbim de partide, actualmente patron in adevaratul sens al cuvantului, ce mai conteaza ca angajati au restante la salar cand patronu isi baga mana in incasari

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.