Universitatea Politehnica din Timișoara sare în sprijinul liceenilor care dau BAC-ul la...

Universitatea Politehnica din Timișoara sare în sprijinul liceenilor care dau BAC-ul la Matematică prin oferirea de meditații gratuite. Când încep cursurile

0
DISTRIBUIȚI

tabla exercitii matematica1

Universitatea Politehnica din Timișoara sare, și în acest an, în sprijinul elevilor de clasa a XII-a din județul Timiș care se pregătesc pentru cel mai important examen din viața lor, Bacalaureat-ul. În acest sens, instituția timișoreană anunță că va oferi meditații gratuite la Matematică liceenilor interesați.

Cursurile pregătitoare sunt organizate de Departamentul de Matematică în perioada 6 martie – 26 iunie „pentru potenţialii săi studenţi, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze şi independent de forma admiterii (concurs cu dosare sau concurs cu probe de verificare) pentru care optează, cursuri care vor fi deosebit de utile atât pentru examenul de bacalaureat cât mai ales în anul I de studii”, transmite UPT.

Meditațiile sunt gratuite şi se vor desfăşura în fiecare duminică din perioada mai sus menţionată în amfiteatrul A101 al Facultăţii de Electrotehnică, între orele 10.00 şi 13.00.


Temele dezbătute urmează conţinutul Culegerii de probleme pentru examenul de bacalaureat şi admiterea în Universitatea Politehnica Timişoara.

Peste 5.000 de elevi de clasa a XII-a din județul Timiș sunt așteptați să susțină, în această toamnă, examenul de Bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.