UNPR s-a decis: Ion Răducanu țintește funcția de președinte a Consiliului Județean...

UNPR s-a decis: Ion Răducanu țintește funcția de președinte a Consiliului Județean Timiș. Candidat SURPRIZĂ pentru „lupta” cu Nicolae Robu la Primăria Timișoara VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

ion raducanu (3)

UNPR Timiș și-a stabilit candidații pentru alegerile din acest an. Ion Răducanu, președintele filialei Timiș a partidului, a declarat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Și candidatul care se va „lupta” cu Nicolae Robu pentru funcția de primar al Timișoarei a fost stabilit, dar numele acestuia nu a fost încă dezvăluit.

„Eu voi candida la Consiliul Județean Timiș, sunt primul pe listă, sunt președintele partidului și trebuie să mă duc”, a declarat Ion Răducanu. Președintele UNPR Timiș a vorbit, la PRESSALERT LIVE, și despre candidatul la Primăria Timișoara, care este colonel și va ieși la pensie în data de 1 aprilie. „A condus o viață întreagă, e foarte cunoscut colonelul.


Este frumos, îl cunoașteți, este specialist în computere. Dacă nu câștigă primăria, măcar să ajungă în consiliul local”, a precizat Ion Răducanu.

Președintele UNPR Timiș are planuri mari, dacă va ajunge șef al CJ Timiș. Uneperistul le promite alegătorilor că se va asigura ca banii județului să nu fie „aruncați pe apa sâmbetei, să se facă ceva cu ei. Banii din fondurile europene să intre în comunele care nu au canalizare, energie electrică, apă curentă. Să nu facem săli de sport aiurea, să ne asigurăm că școlile și grădinițele au strictul necesar”.

Potrivit liderului UNPR Timiș, partidul pe care-l conduce are organizații în toate unitățile administrativ teritoriale din județ. Tocmai de aceea, UNPR Timiș va avea liste cu candidați pentru consiliul local în toate comunele. Însă, partidul nu va avea candidați pentru funcția de primari în toate comunele județului. UNPR Timiș și-a propus ca la alegerile locale din acest an să ia 7% din voturi.

Ion Răducanu a mai declarat, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE din această seară, că din punctul său de vedere, deși au trecut 25 de ani de la Revoluție, „alegătorii nu știu pe cine să voteze. Alegătorii își merită conducătorii. Ei sunt de vină, pentru că nu știu pe cine să aleagă, cu tot respectul. Însă, alegătorii sunt suverani, nu ne dau voturi, trebuie să plecăm acasă”.

1 COMENTARIU

  1. Vai!!! ce mutra de bacchus-bar are si asta?! ,,Cum ie turcu ii si pistolu”! Astia lui hoprea-hontanu toti sunt ,,o apa si-un pamant” (putreddd)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.