Veste bună pentru ASU Poli înaintea jocului aparent ușor cu conjudețeana Giarmata....

Veste bună pentru ASU Poli înaintea jocului aparent ușor cu conjudețeana Giarmata. Ce rezultate s-au înregistrat azi în seria timișeană de Liga a III-a

0
DISTRIBUIȚI

millenium giarmata - asu politehnica timisoara (1)

ASU Politehnica beneficiază de un rezultat indirect în această rundă din C4, a doua din retur. Principala urmăritoare a liderului alb-violet, Metalurgistul Cugir, s-a împiedicat azi în deplasare la Cisnădie, astfel elevii lui Sorin Brîndescu se pot distanța la cinci puncte de ocupanta locului 2 dacă o înving mâine pe codașa Millenium Giarmata.

Lider în Seria a IV-a ASU Poli întâlnește mâine Giarmata, ”lanterna” seriei, care a cedat și jocul din etapa precedentă, scor 0-2 pe teren propriu cu Măgura Cisnădie. Gruparea sibiană e cea care le-a făcut o bucurie azi ”druckerilor”. A remizat, 2-2, pe teren propriu cu Cugirul, formație care a ajuns la doar două puncte în spatele timișorenilor de pe ”Știința”. Totuși, alb-violeții au meciul de mâine ”în mână”, chiar înainte de derby-ul de clasament din Alba.

”E doar aparent un duel dezechilibrat. Cei de la Giarmata și-au adus câțiva jucători buni în iarnă.


Le-am urmărit meciurile din perioada de pregătire și am sesizat la ei o creștere de la o partidă la alta. Și în prima etapă din retur, chiar dacă au pierdut acasă, rezultatul e oarecum nemeritat, au arătat o consistență în joc. Știm că l-au adus pe Dăruială ca fundaș central de la Sebiș, pe Blănaru și Trifu de la Ripensia, și-au adus juniori buni, cum sunt Nicoară sau Dumiter. L-au adus și pe Artimon de la Mama Mia. Deci au făcut câteva transferuri interesante și cred că nu va fi mâine un meci ușor”, a declarat Sorin Brîndescu, antrenorul lui ASU Poli, pentru Druckeria.ro.

ASU Poli e precaută, mai ales că în tur a cedat tocmai în patidele cu echipe din județ, a fost vorba însă de deplasări la CSM Lugoj și Becicherecu Mic. ”Știm că derby-urile pe plan local sunt întotdeauna foarte încinse. Nu contează locul din clasament, mereu se joacă cu o ambiție mare, fiecare echipă își dorește să câștige”, a mai precizat Brîndescu pentru aceeași sursă. Timișorenii au tot lotul apt medical pentru prima partidă de pe teren propriu din 2016. De partea cealaltă oaspeții nu vor miza probabil pe Butura.

Mama Mia a revenit cu victorie acasă

Astăzi, în etapa a XVII-a din seria a IV-a a Ligii a III-a, s-au disputat patru jocuri. Pe lângă remiza benefică lui ASU Poli dintre Cisnădie și Cugir (2-2), a avut loc și duelul local dintre Mama Mia Becicherecu Mic și CSM Lugoj. Gazdele s-au impus cu 2-0 prin autogolul lui Roșie și reușita lui Silaghi. O altă formație cu pretenții la fruntea clasamentului, Național Sebiș a trecut cu același scor de Minerul Motru. În timp ce CSU II Craiova a învins-o pe ACSO Filiași cu 1-0.

Mâine, duelul ASU Politehnica – Millenium Giarmata, e programat de la ora 15.00 pe arena ”Știința” din Timișoara. Se mai dispută de la aceeași oră jocurile CS Ineu – Pandurii II și Performanța Ighiu – FC Hunedoara, Cetate Deva stă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.