Vicepreședintele CJ Prahova, reținut de DNA după ce a fost acuzat că...

Vicepreședintele CJ Prahova, reținut de DNA după ce a fost acuzat că a primit ȘPAGĂ o mașină de la o firmă care avea contracte cu autoritățile locale

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2041073036">

dna

Radu Ionescu, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, a fost reținut marți de procurorii DNA Ploiești într-un dosar în care este acuzat că a luat mită un autoturism pentru acordarea de contracte în mod preferențial.

Vicepreședintele CJ Prahova a fost adus, marți, cu mandat, la sediul DNA Ploiești pentru a fi audiat în legătură cu fapte de corupție care ar fi fost comise în mandatul pe care acesta l-a deținut anterior, au declarat surse judiciare.

Potrivit acestora, Radu Ionescu ar fi suspectat că a primit cu titlu de mită un autoturism în valoare de 26.000 euro pentru a acorda în mod preferențial contracte unei anumite firme de construcții.

Sursele citate au precizat că mașina respectivă ar fi fost primită de Ionescu în 2007, când era vicepreședinte al CJ, ratele de leasing pentru achitarea autoturismului fiind încheiate în 2009, iar în această perioadă Ionescu s-a folosit de respectivul autoturism.

După patru ore de audieri, acesta a fost scos încătușat din sediul DNA Ploiești și dus în arest, unde va rămâne pentru cel puțin 24 de ore.

Radu Ionescu a fost vicepreședinte CJ Prahova în perioada 2004-2008, el deținând și în prezent aceeași funcție în care a fost numit în primăvara anului 2015 din partea UNPR Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.