„Vrem să aducem în cluburile locale spiritul timişorean din anii ’70“. Proiectul...

„Vrem să aducem în cluburile locale spiritul timişorean din anii ’70“. Proiectul Vest Phoenix Cover merge mai departe

0
DISTRIBUIȚI

12837451_10205772749263917_1330796541_o

Vest Phoenix Cover, proiectul iniţiat de Titi Dragomir care îşi propune să sprijine tinerele talente şi să readucă spiritul timişorean al anilor ’70 în cluburile locale, pregăteşte o serie de acţiuni pentru viitorul apropiat. Ultima apariţie a celor de la Phoenix Vest Cover a avut loc în Piaţa Operei, la sfârşitul lunii decembrie 2015, când muzicienii au cântat alături de trupa Elan (care face parte din acest proiect) şi o serie de tineri muzicieni talentaţi.

„Vest Phoenix Cover a apărut în 2014, în februarie, fiind o trupă care interpretează piese Phoenix, piese din repertoriul autohton şi internaţional, neţinând cont de vârstă. Vrem să aducem în cluburile timişorene spiritul timişorean de atunci, pe care îl avea şi trupa Phoenix şi repetiţiile pe care le făceam prin anii ’70. Din păcate, cei care conduc cluburile în ziua de astăzi nu sunt prea interesaţi de aceste promovări pe care încercăm să le facem, sunt mai interesate de discoteci sau de nume mai mari, deşi la noi se cântă super profesional, mai ales de când a venit în jurul nostru şi trupa Elan. Am cântat în 20 decembrie în deschiderea trupei Phoenix, unde s-a cântat foarte bine”, ne-a declarat Titi Dragomir, iniţiatorul acestui proiect.

12516096_10205772752624001_30907718_nÎn decursul celor doi ani de existenţă, proiectul a iniţiat câteva casting-uri care au descoperit o serie de tinere talente ale scenei locale, iar pentru acest an muzicienii care coordonează această „pepinieră” îşi propun o serie de alte acţiuni interesante.

„Din proiectele de viitor putem enumera discuţiile pe care le avem cu TVR Timişoara referitor la o apariţie lunară pentru a putea informa publicul cu ceea ce facem noi la Vest Phoenix Cover, chiar nişte înregistrări video, la repetiţiile noastre.


Avem două compoziţii noi numite Haiducii mei şi Alb şi Negru, făcute împreună cu Mircea Nedelcu şi Boghici Gradomir, deci trupa Elan &Vest Phoenix Cover. Deasemenea vom mai face un concert programat pentru sfârşitul lunii aprilie la Sala Multifuncţională a CJT. Vom încerca să cântăm în cluburile timişorene şi să readucem atmosfera din anii 70, din nou în Timişoara. Vrem să fim cuprinşi în agenda culturală pe care o are Primăria Timişoara, deoarece noi facem repetiţii săptămânale şi aducem mereu schimbări la piese şi includem o serie de tineri care colaborează cu noi“, a mai precizat Titi Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.