ACS Poli vrea o mică minune de sărbători la Cluj. Jucătorii cu...

ACS Poli vrea o mică minune de sărbători la Cluj. Jucătorii cu probleme medicale îi dau bătăi de cap suplimentare lui Petre Grigoraș

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli CFR Cluj (15)

Timișorenii din Liga I joacă din nou cu sabia deasupra capului. Formația pregătită de Petre Grigoraș a rămas la trei puncte de primul loc posibil salvator și au în seara de înviere meci pe terenul lui CFR Cluj, grupare calificată în finala Cupei României. Mai mult, ACS Poli se confruntă și cu noi probleme medicale după deziluzia cu Chiajna, dar bănățenii nu și-au pierdut complet speranțele.

ACS Poli a avut și cu CFR Cluj un meci de coșmar în ultima întâlnire. Bănățenii au condus cu 2-0 până în prelungiri în turul play-out-ului, dar s-au văzut, în mod uluitor, egalați. ”Chiar am discutat că au demonstrat 88, 90 de minute că au fost superiori CFR-ului. Depinde cum se vor concentra, psihicul nu e ridicat, că nu reușești să invingi echipele din apropiere. Sper să reușim un rezultat bun, care să ne dea speranțe. Orice punct contează acum, având în vedere și jocul cu Iași, de ce nu am reuși și acolo. Sper că se va întâmpla și sâmbătă”, a declarat Petre Grigoraș.

”CFR e o echipă echilibrată și a fost constantă în evoluții, dacă nu aveau acele depunctări, puteau prinde și play-off-ul. Va fi greu mai ales că venim după un eșec usturător pe teren propriu.


E șansa noastră să jucăm până la capăt. Dacă am avea și noi a zecea parte din angajamentul de la Atletico Madrid, am mai avea o șansă. Poate cu ocazia sărbătorilor se vor limpezi și ei la creier și vom face o surpriză. Oferă o șansă în plus, dacă Voluntariul reușea să câștige șansele erau până în 5%. Ne mai agățăm. Mai sunt șanse, problema e la noi. Din păcate noi nu am reușit să ne ridicăm la un nivel acceptabil… Și ei se gândesc să încheie cât mai sus, pentru a beneficia de bani mai mulți, chiar dacă CFR nu va juca în cupele europene. Au jucători la 23-24 ani, din Portugalia, unde CFR are relații bune. Evoluția lor a fost constantă”, a mai spus Petre Grigoraș.

Infirmerie aproape plină pentru ACS Poli

Timișorenii se confruntă și cu noi probleme medicale. ”Așteptăm până mâine verdictul la doi jucători. În afară de Pedro Henrique, Llorente s-a antrenat doar azi, are probleme mai vechi și nu poate la intensitate maximă. Vedem și Melinte, a acuzat o lovitură”, a precizat Grigoraș. Belu și Ov. Popescu nu vor mai evolua până la finele campionatului. Primul s-a operat și el, la arcadă, și va trebui să stea cel puțin trei săptămâni înainte de reluarea antrenamentelor normale.

”Se poate câștiga, am făcut egal 2-2, dar meritam să câștigăm acel joc. Diferența față de salvare nu e așa mare, dar sperăm să jucăm mai bine și să obținem rezultate. Eu sunt foarte optimist, să jucăm până la final, cât mai sunt șanse matematice. Mă bucur că am primit șanse și sper să mulțumesc prin evoluții”, a adăugat Cristian Bocșan, fundaș central care a debutat în Liga I împotriva CFR-ului.

Partida CFR Cluj – ACS Poli Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 19.30, în etapa a 9-a a play-out-ului Ligii I. Bănățenii sunt la trei puncte în spatele Voluntariului, locul 12, echipă care are meci vineri, în deplasare la Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.