ACS Poli vrea să se ”agațe” de clasament după duelul cu Chiajna....

ACS Poli vrea să se ”agațe” de clasament după duelul cu Chiajna. Ce așteaptă Petre Grigoraș după ce conducerea clubului s-a inspirat de la ieșeni

1
DISTRIBUIȚI
acs poli petrolul (327)
Petre Grigoraș așteaptă al treilea meci ”pozitiv” cu ACS Poli

Timișorenii au în continuare o situație complicată în Liga I, înainte de întâlnirea cu o contracandidată directă. Tehnicianul Petre Grigoraș speră ca ACS Poli să treacă mâine de Concordia Chiajna și cu ajutorul publicului, conducerea clubului s-a inspirat de la ieșeni și va lăsa intrarea liberă la jocurile rămase din acest sezon, decisive pentru supraviețuire.

Bănățenii au fost impresionați că Iașiul a avut un stadion destul de plin contra lor. ACS Poli speră să obțină același efect. ”Mă bucur că s-a lăsat intrarea liberă, poate avem și noi bucuria să vină mulți spectatori. Am văzut la Iași, era intrare liberă și lumea a venit. M-aș bucura. E echipa Timișoarei și trebuie ajutată. Am spus că o să avem 11 finale când am venit, s-au disputat multe jocuri, e un meci special, ar fi o victorie importantă dacă o obținem. Ne-am agăța de clasament. Nu e nimic stabilit și dacă vom câștiga, e varianta care ne-ar ajuta. De aceea sprijinul publicului e important”, a declarat Petre Grigoraș.

Tehnicianul nu va putea miza pe Goga (suspendat) și Melinte (nerefăcut). În schimb, Ianis Zicu a prins lotul de 18: ”Zicu face parte din cei 18, dar vom decide mâine componența echipei… Vreau să aleg și în funcție de adversari, cei mai potenți fizic.


Am încercat să umblu la moralul lor… o stare de spirit bună”.

Grigoraș a vorbit mult despre succesul Chiajnei la Voluntari, dar nu consideră succesul din derby-ul ilfovean al oaspeților de mâine o mare surpriză. ”Sunt motivați după victoria de la Voluntari. Au jucători cu mare experiență, la nivel european. Rezultatele au venit destul de târziu la ei. Sunt jucători de mare valoare. E o echipă foarte puternică. Au evoluat la echipe din campionate superioare. Le-a crescut moralul acea victorie, dacă ar fi pierdut ar fi fost o situație mai grea pentru ei, acum vine cu moralul ridicat. Sper să iasă un meci frumos și să-i depășim. Nu te poate surprinde nimic, nu m-a surprins victoria lor, așa puteau să zică de egalul nostru la Iași”, a precizat Petre Grigoraș.

”Nu e puțin aceste patru puncte, echipa suferise. Dacă vom câștiga putem spune că avem trei meciuri aproape perfecte. Nu știu dacă îi avantajează egalul. Ei joacă diferit, cu trei fundași centrali, sistem folosit și pe timpul meu, dar care poate fi și ofensiv. Milevsky poate să facă diferența, mai sunt și alți jucători dar nu vreau să mă axez pe măsuri speciale luate pentru un anume jucător. Urmărim să ne creăm situații de a marca. Va fi un meci foarte greu”, a adăugat tehnicianul lui ACS Poli despre adversari.

Bărbuț, de ziua lui: ”Îmi doresc să marchez”

Cristi Bărbuț va juca probabil mâine, la o zi după ce sărbătorește împlinirea vârstei de 21 de ani. ”E un joc foarte important. Îmi doresc să marchez, dar victoria contează. Cine va intra în teren va da totul… Mai ales dacă e intrarea liberă îmi doresc să fie stadionul plin. Eu mă simt bine, oriunde, îmi place și vârf. Concordia e o echipă bună, joacă un fotbal de calitate, nu va fi ușor”, a explicat ”sărbătoritul”.

Partida ACS Poli – Concordia Chiajna se dispută mâine, de la ora 18.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în etapa a opta a play out-ului. Ilfovenii sunt pe 12, cu două puncte peste timișoreni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.