ALDE Timiş, în zodia RĂZGÂNDIRII. Cine sunt noii lideri ai formaţiunii şi...

ALDE Timiş, în zodia RĂZGÂNDIRII. Cine sunt noii lideri ai formaţiunii şi de ce nu mai au candidat la Primăria Timişoara

1
DISTRIBUIȚI
ALDE Timiș marian cucsa
ALDE Timiș are puțin timp la dispoziție pentru a se organiza înainte de alegerile locale. Foto: Arhiva

Partid mic, haos mare. Aşa poate fi descrisă pe scurt situaţia de la ALDE Timiş.

Vă reamintim că, ieri, copreşedintele ALDE Timiş, Petru Ehegartner, senator şi fost preşedinte al componentei PLR din ALDE, a demisionat de la şefia formaţiunii pe motiv că, prin jocuri de culise, ar fi fost desemnaţi mai mulţi candidaţi fără acceptul său.

Astăzi, Ehegartner ar fi trebui să susţină o conferinţă de presă în cadrul căreia să lămurească motivele plecării sale, însă reuniunea cu jurnaliştii a fost anulată.


De asemenea, senatorul și-a contramandat și prezența la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Totuşi, un comunicat venit din partea Departamentului de Comunicare al ALDE Timiş anunţă faptul că formaţiunea are o conducere interimară formată Ion Daviţoiu, copreşedinte ALDE, fost preşedinte al componentei PC a alianţei, şi din Ionel Patrichi, secretar coordonator. În acelaşi comunicat se mai anunţă şi că echipa formată din Traian Stancu, Nistor Geană şi Marian Cucşa nu conduce oficial filiala Timiş, aşa cum spuneau informațiile inițiale apărute în presă şi că nici Ilarie Bordeaşu, anunţat ca şi competitor în cursa pentru fotoliul de primar al Timişoarei nu a fost ales oficial şi statutar ca şi candidat al ALDE Timiş.

1 COMENTARIU

  1. Bravo IONEL Patrichi! In sfarsit ALDE Timis este condus/coordonat de un LIBERAL ADEVARAT! Cine sunt Traian Stancu, Nistor Geană şi Marian Cucşa?? Cei dati afara de Grapini pentru ca tot asa au facut circ (pentru ca doar asta stiu si pot)!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.