ASU Politehnica Timișoara și-a recâștigat PRIMA poziție în Liga a III-a! Un...

ASU Politehnica Timișoara și-a recâștigat PRIMA poziție în Liga a III-a! Un mijlocaș în vârstă de 15 ani a debutat pentru alb-violeți la Rovinari

0
DISTRIBUIȚI

13000147_1018744274876701_2255877020408556908_n

ASU Poli și-a recăpătat rapid primul loc în Seria a IV-a a Ligii a III-a. Formația pregătită de Sorin Brîndescu s-a impus la limită în județul Gorj, pe terenul celor de la Pandurii II Tg. Jiu, scor 1-0, și a profitat astfel de noul pas greșit făcut de Metalurgistul Cugir. Gruparea din Alba nu a reușit nici ea să învingă la Ișalnița.

Plecările dictate de conducerea alb-violeților după eșecul cu Filiași, coroborate cu câteva absențe, a adus modificări importante în echipa de start. Sorin Brîndescu a mizat la închidere pe Dănuț Bilia. Mai mult, în partea a doua a jocului l-a introdus în teren, în premieră, pe mezinul lotului, Patrick Peter, născut în iulie 2000.

ASU Poli nu a avut parte de un meci ușor nici la Rovinari. Unde gazdele au dominat începutul de meci, unul în care Mărgărit putea înscrie după doar cinci minute.


Timișorenii au reușit însă să marcheze la prima șansă importantă. În minutul 28 Birău l-a lansat pe Bădăuță, care s-a descurcat între fundașii adverși și l-a învins pe portarul Daniel Popescu. 1-0 a fost și scorul pauzei după o primă repriză mai puțin spectaculoasă, dar mulțumitoare pentru fanii alb-violeți.

Cugirul conducea și el la Filiași în acele momente. Dar surpriza avea să vină în partea secundă, atunci când trupa din Dolj a dat lovitura și a egalat în minutul 79 prin Georgescu, anulând practic două treimi din nereușita alb-violeților în duelul direct. Finalul la Rovinari nu a fost lipsit de griji pentru bănățeni. În minutul 82 Sulea înscrie, chiar din pasa debutantului Peter, dar reușita e anulată pentru ofsaid, gazdele au avut și ele un gol anulat, în minutul 89, prin Cocină, devenit nul din același motiv. Iar cu două minute înainte Brânzan lovise transversala lui Fișteag.

Până la urmă victoria le-a aparținut oaspeților, care revin pe primul loc cu un punct mai mult decât cugirenii, stopați la Filiași (1-1). ASU Politehnica va aborda astfel jocul de gală, de pe teren propriu cu FC Hunedoara, de marți (ora 19), din postura de lideră C4.

Pandurii II Tg. Jiu: D. Popescu – Troncan, Negrescu, Brînzan, Miroiu, Pițian, L. Tudor, Șendroiu, Dănăricu (58 Dodoi), Cocină (cpt.), Mărgărit. Au mai intrat: David, Hemidi și R. Dumitru. Antrenor: Claudiu Mocioi.

ASU Politehnica Timișoara: Fișteag – Stefanovici, Galan, Todorov, Taub – Bilia – Birău, Tugui (58 D. Codrea), Giuricici, Ghinescu – Bădăuță (62 Sulea). Au mai intrat: P. Peter și Vucea. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Foto: Facebook / ASU Politehnica

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.