Afișe cu „Atenție la hoții de buzunare!” în stații și în tramvaiele...

Afișe cu „Atenție la hoții de buzunare!” în stații și în tramvaiele din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

atentie la hotii de buzunare 2

Mişcările împotriva hoţilor de buzunare din Timişoara încep să ia amploare, iar astăzi afișe cu textul „Atenție la hoții de buzunare” au fost împrăștiate prin oraș.

La finele săptămânii trecute, timişoreanul Cristi Brâncovan a ieşit în Piaţa 700 să protesteze împotriva lipsei de acţiune a poliţiei şi pentru a avertiza oamenii care circulă cu tramvaiele sau autobuzele RATT că e nevoie să fie extrem de atenţi pentru a nu ajunge victime ale hoţilor. În ciuda faptului că pe internet circulă mai multe filmări şi poze cu hoţii, poliţia nu pare să poată să anihileze fenomentul.

Pentru a avertiza călătorii că e nevoie să fie atenţi, un grup de membri TSD Timişoara şi-au dat întâlnire în staţia de la Prefectură, locaţie din care au început acţiunea de lipit afişe de avertisment în vehiculele RATT, pe traseul spre Piața Traian.

Cristian Dolecek, liderul tinerilor social-democrați timișeni, a explicat că acțiunea are rol de protest față de lipsa de reacție a autorităților, în special a Poliției și Poliției Locale și că este revoltător faptul că Primăria Timișoara, prin Poliția Locală, nu dispune măsuri pentru a stopa hoții de buzunare din tramvaie.

Circa 15 tineri s-au ocupat cu lipitul mesajelor și, chiar acest lucru nu este legal, tinerii au scăpat de vigilența poliției locale.

atentie la hotii de buzunare

Vă reamintim că primarul Nicolae Robu a explicat că legea interzice lipirea de poze cu hoţii în tramvaie sau autobuze.


Mai mult, acesta a declarat la finele săptămânii trecute că „mare descoperire acum, văd că e mare descoperire acum că se fură în tramvaie. Numai cineva cu mintea pe cine ştie ce orbite nu a ştiut că se fură în tramvaie. Evident că se fură, dar înţelegeţi că lumea nu se termină odată cu universul cunoaşterii dumneavoastră. Se mai întâmplă lucruri şi dincolo de acest orizont. Există nişte legi şi mai bine v-aţi îndrepta spre cei ce fac legile. Ce poate să facă o poliţie mai mult decât să îi prindă pe aceşti hoţi nemernici şi să îi amendeze că nu poate să facă nimic altceva.. (…) Ei sunt o mare belea, o mare pacoste pe oraşul nostru, îi detest să fie foarte limpede şi pun poliţia pe ei”.

1 COMENTARIU

  1. Bă,fimear scârbă de Robu…E întârziat mintal,nu putem cere ca n-avem de unde. Soluția e simplă,prinzi hoțul l-ai dezinfectat până dispare.Nu mai aștepta să faca altu pt.tine.Spor să aveți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.