Austriecii de la Mayburn vor susţine un concert la Road Patrol Bikers...

Austriecii de la Mayburn vor susţine un concert la Road Patrol Bikers Festival. Ce trupe au mai fost anunţate pentru acest eveniment VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
mayburn Road Patrol Bikers Festival
Mayburn vin la Road Patrol Bikers Festival ce va avea loc în apropiere de Timișoara

Formaţia austriacă Mayburn va susţine un concert extraordinar în cadrul unei noi ediţii a evenimentului Road Patrol Bikers Festival, care va avea loc în perioada 17 – 19 iunie la poligonul A.J.V.P.S. Timişoara (Giarmata Vii).

Trupa austriacă cântă un power-rock şi a editat albumul „When Worlds Collide”, anul trecut. Componenţa trupei este Peter Janda (voce), Stephan Wimmer (chitară), Vlastimir Dimitrijevic (chitară), Bernhard Henkes (tobe) şi Vladimir Shibanov (bass).

Ca în fiecare an, organizatorii festivalului îşi propun să le ofere pasionaţilor de motociclete o serie de concursuri, parada moto şi concerte. Printre trupele care au fost confirmate pentru ediţia din acest an se numără şi timişorenii de la Sonatic. Formaţia a lansat recent cel de-al doilea material discografic, numit „Iluzii“, cu un concert care a deschis seria de evenimente desfăşurate în Piaţa Ţarcului din Timişoara.


Albumul „Iluzii” conține nouă piese proprii şi vine după materialul disografic de debut „Sunt”, lansat în luna noiembrie a anului 2014. Înregistrările pentru noul album au început în luna februarie anul trecut, iar videoclipul care promovează acest material se numeşte „Păpuşa”. Formaţia Sonatic este alcătuită din Bogdan Racz (voce), Mihai Berdeiu (chitară electrică), Radu Racz (chitară bass) şi Sorin Ghiniţă (tobe).

Un alt nume anunţat de organizatori pentru ediţia din acest an este trupa timişoreană Gorun. Formaţia a luat naștere ca o idee a solistului Marcel Gug, la sfârșitul anului 2012, iar după diferite încercări în ceea ce privește proiectul muzical, formaţia a ajuns la formula Marcel Gug – solist, Gabi Bot – tobe, Zoli Papp – chitară, Alexandru Matasa – chitară, David Craioveanu – bass, care se menține din anul 2014.

Cea de-a patra formaţie prezentă la ediţia din acest an a Road Patrols Bikers Festival este Burning Table. Membrii formaţiei au susţinut în luna octombrie a anului trecut, un concert deosebit, care s-a desfăşurat la Teatrul Național Timișoara. Burning Table a luat naştere în noiembrie 2011, când după o lungă carieră, în ultimii 25 de ani, în diferite proiecte, Zsolt Szabo (chitară), Levi Molnar (tobe) şi Bogy Nagy (voce) au decis să pună bazele formaţiei, debutul lor devenind una dintre cele mai notabile apariţii ale anului. Trupa propune un sound nou şi proaspăt, cu o varietate de influenţe de la grunge, rock alternativ, psihedelic, post rock până la electronică şi experimental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.