Casa de Sănătate Timiș, mesaj important pentru asigurați cu privire la serviciile...

Casa de Sănătate Timiș, mesaj important pentru asigurați cu privire la serviciile medicale de care beneficiază până la sfârșitul lunii iunie

0
DISTRIBUIȚI

cjas timis

Mesaj important pentru asigurați, dar și pentru furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, din partea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș.


Instituția anunță că, până la data de 30 iunie 2016, contractele încheiate de furnizori se vor prelungi prin acte adiționale.

Prin urmare, asigurații vor beneficia în continuare de asistență medicală, medicamente, materiale sanitare și investigații paraclinice în condițiile legii. „Decontarea serviciilor medicale, medicamentelor, materialelor sanitare şi dispozitivelor contractate pentru trimestrul II al anului 2016 se va face din sumele prevăzute pe domeniile de asistenţă medicală corespunzătoare, prevăzute în bugetul FNUASS pe anul 2016”, informează CJAS Timiș.

Vă reamintim că Guvernul a decis amânarea până la 1 iulie 2016 a aplicării Hotărârii pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a contractului-cadru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.