Cascada Bigăr, mai frumoasă ca niciodată la mijloc de primăvară. Cum arată...

Cascada Bigăr, mai frumoasă ca niciodată la mijloc de primăvară. Cum arată cea mai spectaculoasă cădere de apă din lume FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1883865618">
Cascada Bigăr, mai frumoasă ca niciodată
Cascada Bigăr, mai frumoasă ca niciodată

Cascada Bigăr, mai frumoasă ca niciodată o dată cu venirea primăverii. Turiștii care ajung în județul Caraș-Severin cu scopul de a admira cea mai spectaculoasă cădere de apă din lume vor avea parte de o imagine ca-n povești.

Volumul de apă este crescut datorită vremii ploioase, astfel că oferă drumeților un peisaj de poveste, cascada fiind învăluită de o apă limpede ce alunecă pe mușchiul de un verde aprins. Acesta este și motivul pentru care Cascada Bigăr a devenit, în această perioadă, una dintre cele mai vizitate atracții turistice din vestul țării.

Cum poți ajunge la Cascada Bigăr

Cascada Bigăr reprezintă una dintre cele mai spectaculoase și neobișnuite căderi de apă din lume. Aceasta se află în Munții Aninei, în apropiere de Bozovici, la jumătatea distanței dintre Polul Nord și Ecuator, la Paralela 45.

Foto: Turism în Anina și Cascada Bigăr

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.