Ce-și doresc patru frați săraci dintr-un sat din Timiș, de Paști: „ciocolată,...

Ce-și doresc patru frați săraci dintr-un sat din Timiș, de Paști: „ciocolată, pentru că tata nu poate să cumpere”. Cum poți face o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI

12933013_990776597625981_4014814726062662238_n

Oamenii cu suflet mare sunt încurajați să facă o faptă bună, și în acest an, pentru mai multe familii sărace din județul Timiș. Astfel, înainte de Sărbătorile Pascale, Asociația „Look Inside” din Timișoara ne invită să aducem o oază de lumină în viața unor oameni sărmani, care trăiesc în condiții grele. Este vorba de bătrâni singur care nu niciun venit, copii care și-ar dori să citească, dar nu au din ce sau frați care și-ar dori să mănânce ciocolată, dar tata nu are bani să cumpere.

„Asociația Look Inside împreună cu voi, toți care doriți să dăruiți din inimă, se vor îndreapta către ei, către cei care nu sunt atât de norocoși și pentru care ceea ce pentru noi înseamnă puțin, pentru ei înseamnă mult.


Cum vom face? Am căutat prin locurile uitate de priviri și am găsit poveștile câtorva familii pe care împreună le putem ajuta să le fie puțin mai bine. Vom încerca, în primul rând să le oferim o masă caldă de Paști și, în funcție de resursele pe care le vom strânge, poate și mai mult”, transmite Asociația „Look Inside” pe Facebook.

Poveștile impresionante a câteva familii sărmane din județul Timiș au fost deja prezentate pe rețeaua de socializare. Astfel, aflăm cazul unei familii modeste din Traian Vuia, cu patru copii cuminți care merg la școală. Alimente, produse de igienă și curățenie le-ar face Sărbătorile Pascale mai fericite. De asemenea, o bucurie mare ar fi dacă micuții ar primi niște încălțăminte sport, dar și ciocolată, pentru că „tata nu poate să cumpere”. Totodată, Antonio, un băiețel de 10 ani din Sudrias învață foarte bine și spune că ar citi, dar nu are cărți.

Oamenii cu suflet mare sunt așteptați cu bucatele de iepuraș pentru aceste familii sărace, în perioada 14 – 16 aprilie, la sediul asociației de pe strada Gh. Lazăr, nr. 8, ap. 20 din Timișoara. Pachetele vor fi livrate în data de 23 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.