Cei mai buni elevi la Fizică din țară se întrec la Timișoara....

Cei mai buni elevi la Fizică din țară se întrec la Timișoara. Câți copii din Timiș participă la olimpiada națională

0
DISTRIBUIȚI

fizica

Sute de elevi din întreaga țară, cei mai buni la Fizică, își dau întâlnire la Timișoara, la mijlocul acestei luni. Aceștia vor participa la Olimpiada Națională la Fizică, desfășurată în perioada 15 – 20 aprilie. Astfel, în capitala Banatului vor ajunge 522 de elevi din toate județele României, care vor fi însoțiți de 50 de dascăli.


De asemenea, vor sosi și 53 de profesori și cadre didactice universitare care fac parte din Comisia Centrală a olimpiadei.

Probele concursului se vor desfășura la Universitatea de Vest din Timișoara, pentru clasele a XI-a și a XII-a, și la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, pentru clasele a VI-a și a X-a. Acestea constă într-o probă experimentală și una teoretică, urmând ca festivitatea de premiere să aibă loc în data de 20 aprilie în Aula Magna a UVT.

Și 12 elevi din județul Timiș participă la Olimpiada Națională de Fizică. Lotul este format din copii care învață la Colegiul Național „C. Brediceanu” din Lugoj, de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, Colegiul Național Bănățean, Colegiul Național „C. D. Loga”, Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” și Liceul Teoretic „W. Shakespeare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.