Cei mai frumoși câini în concurs la Timișoara. Când are loc evenimentul

Cei mai frumoși câini în concurs la Timișoara. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

ciobanesc-mioritic-071

La Timișoara se caută câinii perfecți. Cei mai frumoși câini își dau întâlnire la un nou eveniment organizat de Asociaţia Chinologică Română a judeţului Timiş. De azi până pe 25 aprilie au loc înscrierile pentru cea mai importantă manifestare canină care va avea loc în acest an în oraşul de pe Bega. Este vorba de cele trei expoziții e rumusețe canină, care vor avea loc în prima jumătate a lunii viitoare, în zilele de 7 şi 8 mai, la Aqua Arena Sport ( ieșirea din Tmișoara pe calea Lugojului).


În cadrul evenimentului se vor acorda titlurile CACIB, respectiv CAC.

Practic, pe 7 și 8 mai, Timișoara devine punctul de atracție al chinologiei nu numai româneşti, dar şi din această parte a Europei. În prima zi se desfăşoară, de la ora 9.00, o expoziţie în cadrul căreia se acordă titluri CAC, iar începând de la ora 14.00 are loc o expoziţie în cadrul căreia se vor acorda titluri CACIB. În cea de a doua zi, de la ora 10.00, are loc o nouă expoziţie în cadrul cărora se acordă titluri CACIB, eveniment cu rang de expoziţie de campionat. Specialişti din Israel, Croaţia, Italia, Danemarca, Cipru şi România vor juriza patrupedele.

În ambele zile va avea loc şi un târg de adopţii canine.

Cei care doresc să-şi înscrie câinii la aceste expoziţii sunt aşteptaţi să o facă la sediul Asociaţiei Chinologice Române a judeţului Timiş, din Timişoara, strada V. Oniţiu, numărul 19. În cursul acestei săptămâni înscrierile sunt aşteptate între orele 15 şi 19. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel./fax: 0256-496940, tel. 0356-458335. Informaţii suplimentare se pot obţine accesând pagina web a asociației, www.achr-tm.ro, secţiunea Expo. Aici pot fi efectuate şi înscrieri online la cele trei evenimente chinologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.