Cinci persoane au murit după ce o mașină scăpată de sub control...

Cinci persoane au murit după ce o mașină scăpată de sub control a intrat într-o stație de autobuz VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Cinci persoane au decedat, iar două au fost rănite, luni dimineață, într-o stație de autobuz din Brăila, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat în viteză pe trotuar și în refugiul unde se aflau victimele, informează Serviciul Rutier al IPJ Brăila.

Potrivit informațiilor furnizate Agerpres de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ștefan Stoian, mașina implicată în accident a fost grav avariată, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de la descarcerare pentru scoaterea șoferului vinovat de producerea accidentului și transportarea lui la spital.

„Accidentul s-a produs pe o șosea, într-un cartier mărginaș al municipiului Brăila. Imediat după producerea accidentului, am fost informați că trei persoane au decedat pe loc, iar alte două sunt grav rănite, șoferul este încarcerat în mașină, iar o altă persoană este rănită mai ușor.


În cazul celor două persoane grav rănite nu s-a mai putut face nimic, numărul decedaților crescând la cinci. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, a fost scos din mașină și transportat la spital. Nu este grav rănit. Victima rănită ușor este o femeie de 47 de ani, care se află sub observație la spital”, a declarat lt. col. Stoian.

Circulația în zona producerii accidentului nu a fost oprită, iar polițiștii Serviciului Rutier al IPJ Brăila se află în continuare la fața locului, unde fac cercetări pentru a afla circumstanțele producerii accidentului.

”Accidentul a fost provocat de un șofer brăilean în vârstă de 27 de ani, care se afla la volanul unui Renault Megane înmatriculat în București. Conducătorul auto circula cu viteză foarte mare și a pierdut controlul volanului, pătrunzând pe contrasens și apoi pe trotuar, unde a lovit un grup compact de oameni”, a declarat inspectorul principal Cosmin Șerbănescu, de la Poliția Rutieră Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.